dobrý den jsem 3 měsíce po porodu. po šestinedělí jen již 2x menstruovala. cyklus mi trvá 28 dní, krvácení 5-6 dní. nyní to mám od 29.1. již 9-tý den krvácím a pociťuji křeče v podbrišku. je možné že to je samovolný potrat?
Menstruace nebo potrat?
(Diskuze k tématu Poruchy menstruačního cyklu)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
O potrat se pravděpodobně nejdná, ale Vás stav vyžaduje co nejrychlejší vyšetření gynekologem.Dr.Mikl
![]() | Basic member |
Praha
Počet příspěvků: 165
Dobrý den, dalo by se říci, že každá opožděná menstruace by mohl být samovolný potrat. Ve vašem případě bych doporučovala návštěvu gynekologa. S pozdravem MUDr. Hrochová
![]() | Basic member |
Praha
Počet příspěvků: 5
Milá paní,
je to možné, zvláště pokud takovéto krvácení nastane po menstračním zpoždění. Taky to může být porucha cyklu nebo silná menstruace spojená např. s odloučením děložního polypu. V každém případě bych jednoznačně doporučovala návštěvu gynekologa, a to co nejdříve.
Zdraví
MUDr. Elena Figurová
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobrý den,je to týden,co jsem byla na kyretáži,jelikož miminku nezačalo bít srdíčko.Na ultrazvuku to vypadalo,že jsem potratila v 5tt,ale podle poslední menstruace jsem byla v 9tt.5dní po kyretáži mi moje gynekoložka dělala ultrazvuk(protože jsem měla bolesti v podbříšku,ale bez krvácení a špinění)a řekla,že je tam další těhotenství.Na kyretáž mě neposlala,ale řekla,že mám přijít za týden na kontrolu.Takže tomu vůbec nerozumím,jak to vlastně myslela.Děkuji za odpověd.
Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?