dobrý den, už 6 dní jsem nedostala menstruaci, sex jsem pred 14 dny mela ale chráněný-kondomy-a tehotenský test jsem si delala, vysel negativní. A menstruace nikde. Je mi 18 a menstruaci mam asi 6 let, v čem je chyba? děkuji
Zpoždění menstruace
(Diskuze k tématu Poruchy menstruačního cyklu)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
| Premium member |
Vnitřní lékařství
Praha
Počet příspěvků: 664
Dobrý den, menstruace se někdy může z různých důvodů opozdit- cestování, změny, stresy, nemoc, léky..doporučuji vyčkat ještě pár dní, pokud se nedostaví, navštivte gynekologa.
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Chtěla bych poradit.Včera jsem měla mít menstruaci,mám zpoždění zatím o jeden den.HA neberu,při sexu jsem použili kondom,ale nejsem si až tak jistá zda to bylo o.k.Test jsem si dělala a je negativní.Může mít na zpoždění vliv vyčerpání a celková únava organismu?Jak moc je test spolehlivý?Děkuji.
návštěvník
dobry den chci se zeptat mesicky me zkoncili 29.4 styk jsem mela 3 dny po tom 13.5 jsem byla u lekare a rekl ze jsem v poradku menzes jsem jeste nedostala mela jsem ji dostat ted kolem 27 28 kvetna je mozne ze bych mohla byt v jinem stavu dekuji za odpoved
návštěvník
Dobrý den chtěla sem se zeptat mám zpoždění menstruace asi 6 den,bazální teplotu mám 37,5 měla sem nechráněný sex před 13 dny.Často mě bolý prsa včem je chyba? Děkuji Tereza
návštěvník
dobrý den mám 5dní zpoždění,pobolíváme pod břichem. a když sem si dělala test tak mi vyšel takto jedna čárka byla tmavá a ta druhá hodně světlá je možné že jsem těhotná i když se tak necítím.
Doporučuji si zopakovat vyšetření asi za čtyři dny. Pravděpodobně se vám potvrdí těhotenství dr texl
návštěvník
Počet příspěvků: 24
Dobrý den . Mám skušenosti s jednou stránkou . Jsou velice ochtní a dobře mi poradili . Nechci dělat reklamu , napište mi na mail : anickadol1@seznam.cz
Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?