Nepravidelné špinění a bolesti v podbřišku

(Diskuze k tématu Poruchy menstruačního cyklu)

Nepravidelné špinění a bolesti v podbřišku

Dobrý den chtěla bych znát Váš názor na můj problém. Minulý rok mi gynekoložka nasadila Sayanu injekci, neboť nemohu brát estrogenní antikoncepci, již po 1. injekci jsem měla problémy se špiněním. Které bohužel nezmizely ani po 6 měsících užívání, proto jsem se rozhodla s antikoncepcí přestat (přibrala jsem i 11 kilo). Poslední injekci jsem dostala v říjnu 2010 na další tři měsíce, což znam., že od ledna už nejsem chráněná proti početí. Přesto mám stále problémy se špiněním, lékařka mě upozornila, že to může trvat až 18 měsíců. Ultrazvuk a ostatní vyšetření jsou v pořádku. Jak dlouho mám čekat na dostavení normální menstruace? Nechci brát noretisteron, či podobné preparáty ani jinou antikoncepci, neboť to nikam nevede. Už mě to denně otravuje - špiním, mám bolesti břicha i prsou a bojím se, abych pak neměla problémy s početím. Chtěla bych příští rok otěhotnět. Je mi 27 let. Předem děkuji za Váš názor.

25.3.2011 19:08

Probíhá odesílání formuláře

RE: Nepravidelné špinění a bolesti v podbřišku

Prosím o radu. Je mi 21 let a mám problémy s menstruací. Od 15 let jsem chodila k paní Mudr. Ježkové , která mě dala hormony po kterých jsem sice menstruaci dostala ,ale přibrala , pak jsem měla zase problém s mestruací asi po půl roce od těch hormonů co my dala , tak mě nedělala žádné vyšetření jen mě napsala antikoncepci po které jsem přibrala 10 kg :( tak jsem chtěla vyměnit antikoncepci ,dala my další ta byla drahá ,ale nic mě to nedělalo. Jenže sem nebyla celkově sní spokojená po 5 letech mě neuměla pomoci , žádné vyšetření no prostě nic. Tak jsem od ní odešla a přešla k MUDr. Milian Jozef , ktemu chodím skoro 2 roky a to samé . Po vysazení antikoncepce mě začala blbnout mestruace a ten místo toho aby řešil problém tak do mě pichal jen injekce a cpal do mě hormony a výsledek žádný :/ už 3 měsíc nemám menstruaci a mám strach ,aby mě něco nebylo a proto by jsem potřebovala nějakého gynekologa , který by mě pomohl stímto problémem .Tak prosím poradě kde je někdo v Kyjově nebo v Hodoníně .

29.6.2011 00:38

Kvalitní  (8)    Nekvalitní  (0)

Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?