Norethisteron a oddálení menstruace

(Diskuze k tématu Poruchy menstruačního cyklu)

Norethisteron a oddálení menstruace

Dobrý den.Chtěla bych se zeptat.Dostala jsem prášky na oddálení menstruace Norethisteron,začla jsem je brát 2 dny před očekávanou menstruací 3x denně a brala jsem je 12 dní,přičemž poslední den jsem si vzala pouze 2 tabletky.Doktor mi řekl,že menstruace dorazí do 72 hodin a já jsem si prášky naposled vzala v sobotu,což znamená,že dnes je poslední den,kdy bych měla menstruaci dostat,ale menstruace se ještě nedostavila.Je možné,že se může opozdit vlivem třeba toho,že jsem byla pryč?Těhotná nejsem,jelikož jsem panna.Předem děkuji za odpověď:)

13.7.2010 11:48

Probíhá odesílání formuláře

RE: Norethisteron a oddálení menstruace

Dobrý den,
kyž se nedostaví do 1 týdne navštivte doktora,

S pozdravem,MUDr Ilič

13.7.2010 16:06

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,jestli můžu otěhotnět,když jsem užívala norethisteron? Menstruaci jsem dostala do 4 dnů po skončení užívání léku, ale menstruace je oproti jiným měsícům slabší.

4.4.2011 17:24

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (17)

ano já otěhotněla hned a to mi gynekolog řekl,že bych mohla mít i dvojčata,Váš doktor když předepisoval tyto tablety Vás měl na to upozornit

30.4.2011 20:46

Dobrý den,

NES není antikoncepce,ale menstruace po NES je jiná néž běžně pro Váš klid udělejte si komerční těhotenský test z ranní moči.

S pozdravem,

MUDr Ilič

1.5.2011 12:20

Dobrý den, příští týden jdu na operaci děložního čípku a beru dva dny NORETHISTERON na oddálení menstruace, dneska jsem vyčetla, že se prášky nesmí užívat před plánovanou operací, chci se zeptat jestli to vadí, že je užívám anebo je mám vysadit, je to konizace čípku, děkuji

27.4.2011 06:58

Dobrý dem,

ano můžete to uživát ale je nutné hlásit v nemocnici.,

S pozdravem,

MUDr Ilič

28.4.2011 20:47

Dobrý den.
Pane doktore, prosím Vás o radu.
Dcera má 14 let, menstruaci 1 rok. V červenci máme jet na dovolenou k moři, bohužel, s největší pravděpodobností dostane menzes hned druhý den. Je možné oddálit i u ní Norethistosteronem? Tampon si nezavede :-(
Děkuji.
Lenka

12.5.2011 14:49

Kvalitní  (7)    Nekvalitní  (0)

Dobrý den ,

teoretický ano ale doporucuji Vám konsultovar dětskou gynekologii např. Praha .Motol

S pozdravem,

MUDr Ilič

12.5.2011 17:27

Kvalitní  (1)    Nekvalitní  (2)

dobrý den,

chtěla jsem se zeptat začala jsem brát norethisteron 2 x denně na oddálení menstruace, odjíždíme na dovolenou a v den kdy jsem měla menstruaci dostat mestruaci jsem začala cítit bolest v podbříšku a začala jsem špínit celkem dost jako kdybych měla dostat menstruaci je to normální nebo se mám obrátit na gynekologa

děkuji

9.6.2011 19:03

Kvalitní  (24)    Nekvalitní  (0)

Dobrý den ,chtěla jsem se zeptat jak je možné ,když jsem brala minulý měsíc norethisteron na oddálení ms abych to neměla u moře. Dobrala jsem ho a za 3 dny jsem to dostala. Což je v pořádku, ale tento měsíc jsem to měla mít 4.7. a ještě jsem to nedostala. Přítele mám ale ještě jsem s ním nikdy nespala.... Příznaky mám , že to mám dostat ale ted mě bolí strašně pod břichem jako bych to měla dostat jenže ono stále nic... Muže to být těmi tablety ,že mi to rozhodilo cyklus? Děkuji .

7.7.2011 11:07

Kvalitní  (25)    Nekvalitní  (0)

Posl.2 mesice jsem menstruovala 2x v mesici.Lekarka mi predepsala norethisteron na upravu.Mam jist 17 az 24 den cyklu 2x denne. Prosim kdy mam teda zacit uzivat? Ma to vubec smysl? dekuji za odpovd

8.5.2012 18:06

Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?