před dvěma a půl měsíci, jsem byla na upt. Na doporučení lékařů. Čekala jsem trojčata a při mé postavě a při potížích s prvním porodem jsem na to kývla. Můj problém spočívá v tom ,že dodnešního dne a to i po vyvolávací injekci jsem ještě nedostala menstruaci. BOJÍM SE ,že se mi něco stalo při zákroku a doktoři mi nic nechtějí říct. Sice se cítím ,že bych to měla dostat ale nic nepřichází.
Po interrupci nemám menstruaci
(Diskuze k tématu Poruchy menstruačního cyklu)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
![]() | Basic member |
Praha
Počet příspěvků: 5
Dobrý den, není to úplně v pořádku, obvykle se menstruace dostaví do 6 týdnů. Navštivte gynekologa a nechte se důkladně vyšetřit (hormony a ultrazvuk). S pozdravem MUDr. Figurová
návštěvník
Počet příspěvků: 3
dobrý den. já Vám děkuji za Vaší odpověď ale ještě se zeptám jestli se stává ,že i vyvolávací injekce nepomůže. A jestli je možný ,že doktoři mohli něco pokazit.
![]() | Basic member |
Praha
Počet příspěvků: 5
Dobrý deen, odpověď na to zda lékači něco pokazili Vám nedám. V tomto opravdu doporučuji důkladné vyšetření lékařem. Co se týče injekce, někdy se stává, že nezabere. S pozdravem MUDr. Figurová
návštěvník
Počet příspěvků: 3
A máte představu oco by se mohlo jednat. Přeci to není jen tak. děkuji
![]() | Basic member |
Počet příspěvků: 86
Dobrý den , opravdu nemohu říct o co přesně jde bez podrobného vyšetření. S pozdravem MUDr. Figurová
Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?