Vynechané tablety

(Diskuze k tématu Poruchy menstruačního cyklu)

Vynechané tablety

Dobry den,mam strach ze jsem tehotna.Asi pred mesicem jsem si zapomela vzit prasek tedy jsem vynechala cely mesic a chtela sem cekat az dostanu menstruaci,ale menstruace se nedostavila mam strach ze ,,jsem v tom,, pohlavni styk jsem se svym pritelem mela bez kondomu,ale k vyvrcholeni nedoslo proto je mi divne ze by mohlo jit o tehotenstvi,prosim zodpovezte mi tuto otazku,budu moc rada.Mam velky strach predem dekuji Nicol.

29.12.2008 10:58

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Vynechané tablety / 29.12.2008 10:58

Dobrý den, pokud byl pohl.styk a nebrala jste antikoncepci, mohla byste být těhotná.Kupte si v lékárně těhot.test a doporučuji gynekol.vyšetření. Zdraví Malík

29.12.2008 14:51

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

chci se jeste zeptat zda i presto,ze nedoslo k vyvrcholeni ,mohu byt tehotna??

29.12.2008 19:52

Dobrý den,
pokud jste zapomněla vzít jen 1 tbl. hormonální antikoncepce, tak se pokračuje v užívání další den dále, zapomenutá tbl. se nebere navíc. Pravděpodobnost otěhotnění při vynechání 1 tbl. je velmi nízká. Pokud se Vám to stane někdy v budoucnu, je lepší zkontaktovat gynekologickou ambulanci (pohotovostní ambulance je v provozu na Gyn. por. klinice na Obilním trhu v Brně nepřetržitě). V dané situaci jak ji popisujete je velmi málo pravděpodobné, že by jste byla těhotná. Nedostavení se krvácení může souviset i s vaším stresem. Nyní doporučuji pořídit si v lékárně těhotenský test - ten Vás uklidní:) Pokud by se menzes stále nedostavily, tak navšivte Vašeho gynekologa, menzes bude nutné vyvolat injekcí Agolutinu.
S pozdravem MUDr. Tomáš Vrána

4.1.2009 13:19

Dobrý den, doporučovala bych si v lékárně koupit těhotenský test. Tím okamžitě zjistíte, zda jste těhotná. P.S. U partnera nemusí dojít k vyvrcholení stačí pouze "tzv. tekutina touhy" těsně před ejakulací, která může obahovat malé množství spermií. S pozdravem Mudr. Hrochová

6.1.2009 09:29

Vynechané tablety

Dobrý den ,mám problém, dobrala jsem 2.platíčko v balení ale nechtěla jsem menstruaci tak jsem vynechala týdení pauzu. Tedy jsem ukončila užívání 2. platíčka a začala užívat 3. platíčko. První tabletku ze 3.platíčka jsem užila ve středu v 9 hodin večer jako obyčejně každý den. Následné ve čtvrtek ale v pátek i sobotu jsem zapoměla. V sobotu jsem měla pohlavní styk při kterém došlo k ejkuaci do pochvy. V neděli večer jsem tak užila 3 tabletky najednou a dobírám platíčko. Mám si pak udělat týdení pauzu nebo ne? Měním totiž antikoncepsi a po dobrání tohoto platíčka začínám s novou antikoncepsí. Do ted jsem brala Softine a budu začínat s Chloe. Jaká je pravděpodobnost že jsem těhotná? Děkuju za odpoved, jsem s nervama v trapu.

2.2.2012 22:59

Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?