dobrý den,je mi patnáct let a trápí mě velmi dlouhá menstruace,krvácím asi měsíc v kuse,každý den je síla menstruace jiná,nikdy jsem žádné podobné problémy neměla,prosím poraďte.
Velmi dlouhá menstruace
(Diskuze k tématu Poruchy menstruačního cyklu)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
| Basic member |
Milá Andreo, v nejkratším možném termínu kontaktujte gynekologa. Po vyšetření s největší pravděpodobností bude možno krvácení zastavit. Zdravím
Dobrý den,
to se stává u mladých dívek ale je nutno navštívit gynekologa,
S pozdravem MUDr Ilič
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Také bych se chtěla zeptat a navázat na dotaz Andrey.Nemám menstruaci tak dlouho jako ona ale třeba dva týdny trvá.Je mi 14 let.A bojím se jít ke gynekologovi, protože mám strach z toho, že by mi našel nějáké vážné onemocnění.
Dobrý den,
od kdy máte menstruaci je pravidelná ? atd ale rozhodně když trvá 14 dnů tak se stavte na gynekologií a nebojte se nic vážného to nebude,
S pozdravem ,
MUDr Ilič
návštěvník
Počet příspěvků: 3
Dobrý den,
nyní jsem měla menstruaci 18dní, byla jsem u gynekologa a ten mi menstruaci zastvail, týden jsem nešpinila, ale nyní opětovně špiním, ale to špinění je do okrové barvy. Snažíme se o miminko a mám strach, aby se nám to podařilo. U gynekologa jsem v poslední době často, chtěla bych znát další názor. Je mi 26 let,
děkuji za odpověď.
Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?