Dobrý den, mám na Vás dotaz v září roku 2008 jsem po deseti letech vysadila antikoncepci. Do prosince jsem mela pravidelny cyklus ne sice po 28 dnech ale po 30 dnech. Tento mesic jsem pouze spinila - ne krvi, ale mam uz druhy den pouze vytok v dobe ocekavane menstruace. Chtela jsem se zeptat zda-li to muze byt tehotenstvi a kdy bych si mela udelat tehotensky test? Termin menstruace jsem mela ted 03.01.2009 .V tuto dobu uz by test potvrdil tehotenstvi nebo mam pockat do pristiho cyklu a pak zajit za gynekologem a vyresit vynechani menstruace? Dekuji moc za odpoved
Vynechání menstruace
(Diskuze k tématu Poruchy menstruačního cyklu)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
Dobrý den, těhotenský test z moči si již můžete udělat, při špinění může být i falešně pozitivní. Při nejasnostech navšivte svého gynekologa.
S pozdravem Dr. Vrána
![]() | Basic member |
Praha
Počet příspěvků: 165
Dobrý den, , doporučuji udělat si těh. test z moči, v tuto dobu by byl již pozitivní. V případě pozitivity navštívit gynekologa a to i v případě přetrvávání příznaků. Po vysazení COC může tělu trvat až rok než se menstruace ustálí. S pozdravem MUDr.Hrochová
návštěvník
Počet příspěvků: 2
Dobrý den mám na Vás dotaz už 3 měsíce neberu antikoncepci ty dva měsíce jsem to normálně dostala co 28 dní ale teď se menstruace nedostavila termín menstruace byl 28.2.2009 může to být těhotenství? měla bych si už udělat test nebo ještě počkat???děkuji moc za odpověď
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobrý den
Mám problém už delší dobu mám nějak divnou menstruaci?!
Vždy jsem ji měla pravidelně 6až7 dní ze začatku silnou pak to ubivalo ,,ale ted posledni asi 4,5 měsíců. Dostanu měsíčky první den je mám slabé a druhý ,třetí den je vůbec nemám a 4,5 den je strašně slabé,ale až moc jak kdybych měsíčky neměla! Chci se zetat, jestli nevadí,když používám jen tampony už asi 6 let ( slyšela jsem,že to prý není zdravé,ale to jen jedna baba povídala) Vůbec nevim..Někdy mívám velký křeče v podbřišku,ale ne často... Co to může být? Myslíte je to normální nebo to mže být vážnější? a na gyndu nemám čas :( Děkuju moc za odpověd
Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?