dobry den jmenuji se monica a chtela bych se vas zeptat ja mam takovi problem nemohu poradne spat z muzem mam problemi z delohou moje vagina meri jen 8 az 10 cm ja vim ze podle lekaru je to normalni ale ja nemohu poradne spat z muzem nevejde se tam a jeste boli me ta deloho kdyz se ji dotkne nejde tomu zabranit abi se ji nedotkl je to nemozne a moc to boli pro styku a po styku me ta deloha taky moc boli nekdy me moc poboliva a zda se mi ze me polkesla predtim protoze jsem ji mela o neco vetsi rekla me to i doktorka ale rekla ze deloha je v poradku takze me nemuze nikam poslat ...uz me to hodne trapi nomohu jen tak spat z mim klukem protoze to boli jak se dotika delohy a jeste je to nepohdlni ...ja bych se vas rada zeptala jak me muzete pomoct je naky zposob nak operativne dat ta deloho vice nahru ja naky takovi zposob ? a jesti je tak prosim o vic informaci jak se da tento problem viresit dekuji za odpoved ...
poklesla deloha
(Diskuze k tématu Poševní plastiky)
monicka
návštěvník
Počet příspěvků: 3 návštěvník
9.9.2010 20:37
Probíhá odesílání formuláře
haniha
návštěvník
Počet příspěvků: 2
návštěvník
Počet příspěvků: 2
Dobrý den, mohli byste mě vysvětlit, jak probíhá operace pokleslé poševní stěny, jestli jsou nějaké komplikace po zákroku? Je mi 64 roků, jední se o přední stěnu. Kde bych záskala více informací? Moc děkuji..
22.8.2011 09:46
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení? Soutěž