Dobrý den. Už cca před 22 dny jsem to měla dostat. Po 16 dnech po pohlavním styku jsem si aji dělala dva těhotenské testy - oba negativní. Dříve mně občas někdy menstruace vynechávala měsíc, ale už rok jsem to měla pravidelné. Minulý měsíc jsem cestovala a měla i menší zdravotní problém, takže jsem užívala pár dní léky (paralen). Ale není u mě normální, že mě nějaké léky rozhodí. Můžu se prosím zeptat na váš názor? Jen doufám, že nejsem těhotná a pokud to nedostanu do dalšího termínu menstruace, navštívím doktora. Děkuji Lucie
- Indikace
- Diskuze
- Lékaři a kliniky
Opožděná menstruace
(Diskuze k tématu Prodloužený menstruační cyklus)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
Dobrý den,
příčin opoždění je celá řad a to jedině může se zjistit prohlídkou a přesto že je test z moči negativní když se menstruace nedostaví tak doporucuji navštívit gynekologa
S pozdravem,
MUDr Ilič
návštěvník
Počet příspěvků: 2
Dobrý den,
minulý týden se mi opozdila menstruace, udělala jsem si těhotenský test a vyšel mi pozitivně. Jenže pak jsem dostala menstruaci. Jakmile jsem dostala menstruaci udělala jsem si těhotenský test znova a byl negativní. Menstruaci jsem měla ale hodně slabou než obvyklé. Většinou spotřebují celou krabičku tamponu 16ks. Ale teď jsem spotřebovala úplné minimum. A můj partner si vždy dával pozor. Vždy ho včas vytáhnul. Teda aspoň to zarytě tvrdí. Je ale pravda že jsem poslední dobou hodně přibrala na váze a to skoro vůbec nic nejím. Jsem také hodně unavená a bolí mě záda, jako při prvním těhotenství. Zároveň se mi hodně zvětšili prsa i začínají se mi hodně naléjvat. I když to může byt z toho že ještě kojím, malému je 2 a půl roku. Tak bych se chtěla zeptat zda mohu být těhotná?
Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?