Problém s udržením těhotenství

(Diskuze k tématu Rizikové těhotenství)

Problém s udržením těhotenství

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jak se dá rešit moje trápení. Rok se pokoušíme o miminko a když se to povede neudržím to. Poprve jsem na konci druhého měsíce musela na potrat .. zamlklé těhotenství.. Po druhé jsem potratila samovolně. Lékařka mi říká,že se nic řešit zatím nemusí,že se nepokoušíme ještě,tak dlouho.zážitek z nemocnice nebyl moc příjemný.hrozný nezájem lékařů po výkonu..po psychické stránce mi to moc nepomohlo. chtěla jsem po lékařce nějaké vyšetření..jestli jsem v pořádku.Řekla mi že musím potratit aspoň 3x a musela bych na zákrok do nemocnice (pokud potratím samovolně a nemusím do nenocnice nepočítá se to)pak by se to řešilo.JENOM ŽE TO NENÍ NIC PŘÍJEMNÉHO A PSYCH.TO ZROVNA NEUKLIDNÍ.Přemýšlela jsem i o umělém oplodnění.Jen si nejsem jistá jestli to v mém případě má vůbec cennu.děkuji za odpověd.lucie

11.11.2009 20:25

Probíhá odesílání formuláře

Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?