Strach z dalšího potratu

(Diskuze k tématu Rizikové těhotenství)

Strach z dalšího potratu

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat minulý rok 1 řína jsem potratila, byla jsem v desátém týdnu těhotenství. Před necelými dvěma týdny jsme měli s přítelem nehodu. Mohla bych už ted si zkusit udělat těhotenský test? Když budu znova těhotná jak se mám bránit abych znova nepotratila mám strach že se to stane znova.Děkuji za vaši odpověd.

30.1.2009 18:18

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Strach z dalšího potratu / 30.1.2009 18:18

Dobrý den, těhotenský test si udělat můžete, reagují již po sedmi dnech po oplodnění. Obrana proti spontálnímu potratu 100% žádná není. Doporučovala bych užívat vitamíny pro těhotné nebo plánované těhotenství dohromady s kyselinou listovou. S pozdravem MUDr. Hrochová

6.2.2009 14:44

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)
Odpověd na Strach z dalšího potratu / 30.1.2009 18:18

Dobrý den. Předem děkuji za vaši odpověd. Ano test potvrdil že jsem těhotná. Chtěla bych se ještě zeptat jestli bych měla jít na rizikové těhotenství mám obavy že se to stane znovu. Radila jsem se se svým lékařem a on řekl že záleží na mě, nechci znovu o to malinké příjít.Děkuji za vaši odpověd.

6.2.2009 18:25

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?