Rizikové těhotenství ano či ne

(Diskuze k tématu Rizikové těhotenství)

Rizikové těhotenství ano či ne

Dobrý den, je mi 25 let a jsem zatím ve 4t vytouženého těhotenství. Problémem ovšem je, že pracuji jako učitelka a polovinu mojeho úvazku tvoří v malinkaté tělocvičně výuka tělocviku od malých dětí až po deváťáky, Poslední dobou jenom trnu, kdy do mě opět nějaké dítě nabourá, stane se úraz, schytám to míčem a podobně. Radši ani nemluvím o tom, jak je člověk na konci dne fyzicky vyčerpaný a to jsem ještě nebyla ani těhotná. Zaměstnavatele jsem se ptala, zda by šlo změnit můj úvazek na výuku jiných předmět+, a3e nelze. Chtěla jsem se proto zeptat, zda by bylo možné zůstat radši doma na rizikovém těhotenství z důvodu rizikového povolání...
Předem moc děkuji... Alena

4.11.2009 18:16

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Rizikové těhotenství ano či ne / 4.11.2009 18:16

Dobrý den,
pokud Váš lékař uzná za vhodné, že máte rizikové povolání tak není jediný důvod, aby Vám to nenapsal. Jest-li tomu tak není, tak budete muset změnit vyučování tak, aby Vás to neohrožovalo.

S pozdravem
Pavlína Smíšková, GynCentrum Praha

8.11.2009 02:01

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)
Odpověd na Rizikové těhotenství ano či ne / 4.11.2009 18:16

Dobrý den,
toto téma a Váš zdravotní stav by jste měla konzultovat s Vaším gynekologem, který Vás zná nejlépe.
Také eventuální vystavení pracovní neschpnosti spadá do kompetence Vašeho lékaře.
S pozdravem MUDr. Hrochová

10.11.2009 10:52

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?