Dobrý den, mám práci, kde denně nosím krabice o váze 5-12kg, nebo pracuji u pecí kde je až 40C a musím tahat těžké plechy. Mluvila jsem o tom s nadřízeným, slíbil že mě od pecí stáhne na jinou práci ale po chvíli slib porušil a jen mu nevychází rozpis, už jsem zas u pecí. Bedny přesto že jsem řekla že tahat nesmím, tahat musím protože má každý svojí práci a mě naznačují že jsem na obtíž. Chodím z práce unavená a bojím se, abych nepotratila. Chtěla bych se zeptat, jestli mám nárok nastoupit na rizikové těhotenství a jak zjistím kolik bych měla peníze. Předem díky
Těžká práce v těhotenství
(Diskuze k tématu Rizikové těhotenství)
Rowan
návštěvník
Počet příspěvků: 1 návštěvník
19.12.2009 17:23
Probíhá odesílání formuláře
MUDr. Jaroslava Marková
Praktické lékařství pro dospělé
Vnitřní lékařství
Praha
Počet příspěvků: 619
![]() | Premium member |
Vnitřní lékařství
Praha
Počet příspěvků: 619
Dobrý den, váš zaměstnavatel je povinen přeřadit vás na jinou práci se stejným výdělkem a vytvořit vám odpovídající pracovní podmínky. Nenechte ubližovat sobě ani dítěti, máte na to právo, tak se za sebe postavte, bez ohledu na to, co kdo bude říkat nebo naznačovat. Podrobnosti zjistíte v zákoníku práce. Rizikové těhotenství se týká žen se zdravotními riziky pro donošení plodu.
10.9.2010 11:20
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?