Menstruace po odstranění vejcovodu?

(Diskuze k tématu Salpingektomie (odstranění vejcovodu))

dobry den pane doktore ja bych se chtela zeptat sem po druhe mimodelozne tehotna poprvi mi odebrali vejcovod dnes sem mela jit na odebrani 2vejcovodu ale odmitla semto.Doufam ze to odejde samo jeto mozne,Take bych se chtela optat muzu otehotnet bez vejcovodu a budu menstrulovat kdyz nebudu mit ani ten 2 vejcovod

2.2.2012 09:39

Probíhá odesílání formuláře

RE: Menstruace po odstranění vejcovodu?

renata
návštěvník
Počet příspěvků: 1
renata

dobry den pane doktore ja bych se chtela zeptat sem po druhe mimodelozne tehotna poprvi mi odebrali vejcovod dnes sem mela jit na odebrani 2vejcovodu ale odmitla semto.Doufam ze to odejde samo jeto mozne,Take bych se chtela optat muzu otehotnet bez vejcovodu a budu menstrulovat kdyz nebudu mit ani ten 2 vejcovod

13.2.2012 01:23

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

dobrý den jsem třetí den po odstranění vejcovodu,chtěla bych se zeptat jestli je možné,že jsem dnes dostala menstruaci,začala jsem krvácet a mám bolesti jako při menstruaci,ráda bych věděla jestli je to v pořádku

24.2.2012 12:37

Nepravidelné krvácení po operaci je možné a je obvyklé.
Dr Texl

26.2.2012 10:47

Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?