Nezdařené odstranění vejcovodů

(Diskuze k tématu Salpingektomie (odstranění vejcovodu))

Nezdařené odstranění vejcovodů

Dobrý den,v listopadu jsem podstoupila diagnost.laparoskopii a zjistila se oboustranná neprůchodnost a v pravém vejcovodu se plní saktosalpinx.Teď v lednu jsem měla jít na odstranění vejcovodů do nemocnice ale na základě referencí jsem návštívila endoskopické centrum jednodenní chirurgie kde je možnost propuštění už 8h po zákroku.Byla jsem přijata a dali mi narkozu,po zákroku jsem se vzbudila na pooperačním pokoji kde mi bylo zděleno že se nepovedlo provést laparoskopii přes pupeční jizvu se dostali opakovaně jen do preperitoneálního prostoru.Tak jsem podstoupila narkozu zcela zbytečně.A proč k tomu došlo že se to nepovedlo?Chci se zeptat za jak dlouho můžu podstoupit další laparoskopii ale už v nemocnici?A za jak dlouhou dobu po LPSK můžu podstoupit IVF,jsem v programu.Děkuji.

11.1.2012 15:35

Probíhá odesílání formuláře

RE: Nezdařené odstranění vejcovodů

Vážená paní, pokud by jste měla zájem o operaci v Sanatoriu Helios , kde s laparoskopií máme dlouholeté zkušenosti můžete se objednat ke konzultaci do mé ambulance na tel 549523211 nebo 549523258. K otzáízce kdy IVF po laparoskopii. Pokud se jedná pouze o odstranění vejcovodu je možné IVF zahájit i jeden měsíc po LSK. Přesto spíš dop. počkat dva měsíce.
prom MUDr Pavel Texl

13.1.2012 08:45

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Moc děkuji za odpověď.O vašem centru jsem už taky slyšela a dokonce tam byla u Vás na laparoskopii kamarádka a velká spokojenost.
Jak dlouhá je u Vás objednací doba a jak dlouho se zůstává u Vás po laparo?Děkuji.

13.1.2012 09:02

Objednací doba k laparoskopii je asi 14 dní. Po laparoskopii je možné propuštění ten stejný den pokud jde o nekomplikovaný výkon, jinak propuštění je druhý den ( za 24 hod od příjmu). Záleží na pac. jak se po operací cítí. Propuštění je věcí vzájemné dohody.

13.1.2012 11:52

Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?