Kvasinky týden bez léčby?

(Diskuze k tématu Vaginální mykóza, kvasinková infekce, kandidóza)

Kvasinky týden bez léčby?

Dobrý den,
mám podezření na kvysinkovou infekci...mam takový tvarohovitý bílý výtok, zarudlé okolí pochvy a svědění a nedostavila se menstruace (beru HA)je to ono??...jsem objednaná ke gynekologovi na preventivní prohlídku na 9.3. chtěla bych se ptat jestli nevadí že k doktorovi půjdu až za týden jestli to nějak nezhorší stav infekce

27.2.2011 20:57

Probíhá odesílání formuláře

RE: Kvasinky týden bez léčby?

Dobrý den, nepřipadá mi vhodné léčbu tak dlouho odkládat. Dojděte si k lékaři ihned, jako akutní stav by vás měl přijmout a pokud se k němu z různých důvodů nedostanete, kupte si alespoň v lékárně volně prodejné vaginální globule.

1.3.2011 20:55

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (4)

Ahoj, jak vidim, s kvasinkama bojuje plno z nás ! Já už od listopadu minulého roku. Začalo to nevině, začla jsem brát vag. globule, ze zacatku jen na 3 dny. Po měsící se mi to opět vrátilo, a to už se mi zdálo divné, tak jsem dostala další i s krémem pro partnera.Dodržovaly jsme vše co nam doktor řekl. Ale ani to nepomohlo, v lednu se to oběvilo zase! Od te doby tam jsem jak doma, každý měsíc aspon dvakrat, zkouší jiné léky,jiné krémy a nic..Ikdyž mi doktor řekl,že sex mít muzu,pokud neberu žadny globule atd., s kondomem tak na někdy nemám ani chut, kdyz vim že do týdne budu u lékaře.s nebo bez, pořád ty problémy mám.. :/ a to mi je teprve 18 roků. Momentálně beru vag.globule Dafnegin a mast já i partner Pevaryl. Budu ráda za každou radu ! A přeju hodně štěstí.

11.4.2011 21:20

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Vzhledem k opakovaným zánětům by byla vhodná autovakcína v kapkách nebo injekcích připravená přímo pro Vás dle Vaší kultivace. www.hozdora.cz

12.4.2011 04:57

Kvalitní  (4)    Nekvalitní  (0)

Ahoj, u mě byly vaginální mykózy také chronické již od 17 let. Vyzkoušela jsem snad všechno, aby se to nevracelo! Vyváření ručníků, bavlněné prádlo, hlídala jsem, co se jíst má a co ne. Jediné co zabralo, aby se mi mykózy přestaly vracet byl Wobenzym. Je volně prodejný, takže kvůli tomu nemusíte ani k lékaři. Teď už jsem několik měsíců bez problémů. Tak přeji hodně štěstí v boji proti mykózám :)

19.5.2011 10:50

Ahoj, taky jsem trpěla na mykozy strašně často, v podstatě každý měsíc, zkoušela jsem též kde co, upravit jídelníček, nepoužívat parfémovaná mýdla, používat pouze bavlněné spodní prádlo, zkoušela jsem užívat různé laktobacily a preventivní čípky ale nic nezabíralo. Pak jsem jednoho dne zkusila opravdu naprosto přestat nosit rifle a začala nosit volnější kalhoty a bylo po problémech!! Tak přeju hodně štěstí všem.

24.5.2011 23:10

Dobrý den chtěla bych se zeptat mám hnědé hlenovité výtoky.Prosím o radu děkuji

13.1.2012 15:24

Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?