Dobry den uz rok a pul uzivam HA Minerva ve stredu 24.11 sem zacla uzivat Antibiotika Penbene 1500 000 v patek 26.11 sem dobrala posledni prasek HA v platicku a zahajila sem 7denni pauzu ale diky lecbe atb sem dostala kvasinky a v pondeli 29.11 sem zacala uzivat Candibene 200mg druhy den sem ale dostala menzes nevadi ze pokracuji v lecbe candibene i pres menzes ? a kdy budu chranena kdyz sem ATB dobrala 29.11 a v patek 3.12 mam prvni prasek HA Minervy ? a vzhledem k tomu ze uzivam candibene je snizen ucinek Kondomu kdyz uziji dva kondomy v patek 3.12 mohu otehotnet kdyz ten den zahajuji prvni prasek HA ?
Menstruace a čípky na kvasinky
(Diskuze k tématu Vaginální mykóza, kvasinková infekce, kandidóza)
beruska478
návštěvník
Počet příspěvků: 2 návštěvník
30.11.2010 20:45
Probíhá odesílání formuláře
mika16
návštěvník
Počet příspěvků: 1
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobrý den trápí mě problém který se týče mykozy.Horší problém je v tom že právě beru antibiotika na zánět močového měchýře a v uterý(za 2 dny) je mam dobrat...NEvěděla jsem co mam dělat gynekologii přes víkend nenavštívím a doma jsem ještě měla pro připad nouze Gyno-pevaryl 150 včera jsem se namazala mastí a svědění přestano,na noc jsem si dala vaginální čípek.Rano když jsem šla na toaletu a při vytření jako by mě všudem na genitálií ta moč štípala a pálela,ale tak za pár minutek to samo odezní,je to v pořádku? mám v léčbě tímto přípravkem i přes Antibiotika pokračovat?Děkuji za odpověd
28.8.2011 11:44
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení? Soutěž