Chtěla bych se zeptat, jaký je průběh operace a nasledná rekonvalescence. Děkuji Hanka
Operace močového měchýře
(Diskuze k tématu Vaginální operace při močové inkontinenci)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Chtěla bych se zeptat jak účinná tato operace (operace při stresové inkontinenci) je. Je mi totiž 35 let a po porodu dvou dětí mi při běhu, či skocích utíká moč. A někdy i při chůzi. Chtěla bych vědět zda po této operaci budu moci v klidu běhat a skákat a vše bude OK. Děkuji za odpověď. Baby
návštěvník
Také pujdu v květnu na operaci močového měchýře.Zajímá mě pruběh operace
mém spadlý močový měchýř budou mi ho dávat do sítky.děkuji za odpověd
návštěvník
Dobry den.Mam problem s unikom mocu pri kychnuti,pri sexe,smiechu,kasli a o skakani radsej ani nejdem pisat.Teraz som tehotna a vyrazne sa to zhorsilo.Rodit budem CŘ A CHCEM SA SPYTAT,CI JE MOZNE TO POCAS TOHTO VYKONU NEJAK UPRAVIT.Dakujem za odpoved.Zuzana
dobry den, behem CR dle meho soudu nelze operacni vykon provest vzhledem k tehot zmenam a zvetsene deloze. S odstupem cca 3-6 mesicu od operace by bylo vhodne provest kompletni urol.vysetreni na stres.inkontinenci a pak provest dle vysledku odpovidajici operacni vykon. V soucasne dobe se nejvice provadi slingova operace prolen.paskou - TVT
Hezky den
ML
Urosante
návštěvník
Dobrý den, Chtěla bych se zeptat co to můžu mít když mám pocit že bych měla jít na wc (na malou) ale vykonnám hrozně malou potřebu toho a při konci močení mě to začne bolet a i v podbřichu, většina lidí říká že to mám nastydlé, ale moc tomu nevěřím! Piji zatím urologický čaj. Děkuji předem za odpověď !
Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?