Dobrý den, ráda bych se zeptala:s manželem mám téměř 6-ti letou dceru, otěhotněla jsem bez problému asi po třech měsích, těhotenství bez problému.Neprodělala jsem žádné záněty, alespon jsem se na nic takového neléčila.Manžel má z prvního manželství také dítě.Ovulaci mám pravidelnou, cyklus taktéž.již přes dva roky se snaříme o další miminko a stále nic.Hormonální stimulaci odmítám, kvuli riziku dvojčat.Je jediná varianta, jak zjistit příčinu, vyšetření laparosrkopicky?Nebo jsou i jiné možnosti?Mohu mít neprůchodné vejcovody.Díky moc
Nemohu otěhotnět
(Diskuze k tématu Vyšetřovací metody v gynekologii)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
Dobrý den,
prosim Vás měla manžel za posledních 6 měs.spermiogram a jaký byl výsledek.To je první krok
S pozdravem,
MUDr Ilič
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobrý den můj přítel už má jednu krásnou dcerku, je to pomalu rok co se snažíme o vlastní miminko a pořád to nejde.Přemýšlely jsme že bychom zašly do nákého centra asistované reprodukce a nechaly se vyšetřit.Skoro vůbec na to nemyslíme a milujeme se cca 3krat týdně někdy i jen 2krát.Mohl byste nám něco poradit.Dokonce sem si koupila calibrum babyplan pro plánované otěhotnění,které beru už 2měsíc moc děkuji
návštěvník
Počet příspěvků: 2
Dobrý den mám problém mám 2 děti a mám nového přítele a snažímese o miminko skoro 1 rok,dostala jsem léky na úpravu menstruace a pořád nic,ptala jsem se doktora jesli nemužem na spermiogram a řekl nám až za rok,to už budou zase 2 roky a mě je už 33let,přítel je neštasnej protože pořad říka že to je jeho chyba a že je kničemu no ja jsem stoho už špatná také,nedáse se neco stím dělat už dřív prosím o radu.Děkuji
Dobrý den.
Snažíte-li se o otěhotnění již téměř rok a je Vám 33 let, jsou úvahy o vyšetření partnera ale i Vás (může jít například o neprůchodnost vejcovodů způsobenou bezpříznakovým zánětem po posledním porodu) na místě. Spermiogram můžeme provést u nás - stačí se telefonicky objednat (257212517). Partner nepotřebuje doporučení, stačí kartička pojišťovny a dodržet 3-4 dny před testem sexuální abstinenci.
Můžete se k nám objednat i společně na zcela nezávaznou konzultaci.
MUDr. Jan Šulc www.gest.cz info@gest.cz
návštěvník
Počet příspěvků: 2
Dobrý den pane doktore,tak jsme se k vam obednali,mame trochu strach z toho vysetreni co bude.A taky jsem cetla na internetu ze pokut ma zena nadvahu take je problem otehotnet,ja bohuzel nadvahu mam tak se obavam toho.Preji hezky den
Dobrý den,
po roce neúspěšného snažení Vám doporučuji kontaktovat specializované centrum pro léčbu neplodnosti, kde Vám provedou základní testy / spermiogram,hormonální vyšetření, ev. laparoskopii/, kde lze v mnoha případech nalézt příčinu Váší neúspěšné snahy.
MUDr.Pavel Čermák, Ph.D.
Gyncentrum Ostrava
www.gyncentrum. com
vážená paní, myslím si, že v každém centru léčby neplodnosti vám vyšetření spermiogramu provedou. Základní vyšetření je hrazeno ZP a doporučení jiného lékaře nepotřebujete. Jistě budete spokojená i s konzultací výsledků a další radou o možné léčbě.
Dr texl
Dobrý den, na spermiogram se můžete objednat na tel. 417 539 903 (bez čekací doby) a výsledek budete znát do 2 hodin.
Stellart - Centrum asistované reprodukce Teplice
Krupská 12, Teplice
www.stellart.cz
Dobrý den ,
myslím si že je úplně na místě udělat spermiogram,
S pozdravem,
MUDr Ilič
Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?