Nemohu otěhotnět

(Diskuze k tématu Vyšetřovací metody v gynekologii)

Nemohu otěhotnět

Dobrý den, ráda bych se zeptala:s manželem mám téměř 6-ti letou dceru, otěhotněla jsem bez problému asi po třech měsích, těhotenství bez problému.Neprodělala jsem žádné záněty, alespon jsem se na nic takového neléčila.Manžel má z prvního manželství také dítě.Ovulaci mám pravidelnou, cyklus taktéž.již přes dva roky se snaříme o další miminko a stále nic.Hormonální stimulaci odmítám, kvuli riziku dvojčat.Je jediná varianta, jak zjistit příčinu, vyšetření laparosrkopicky?Nebo jsou i jiné možnosti?Mohu mít neprůchodné vejcovody.Díky moc

3.3.2010 11:32

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Nemohu otěhotnět / 3.3.2010 11:32

Dobrý den,

prosim Vás měla manžel za posledních 6 měs.spermiogram a jaký byl výsledek.To je první krok

S pozdravem,

MUDr Ilič

7.3.2010 18:35

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)
RE: Nemohu otěhotnět

Dobrý den můj přítel už má jednu krásnou dcerku, je to pomalu rok co se snažíme o vlastní miminko a pořád to nejde.Přemýšlely jsme že bychom zašly do nákého centra asistované reprodukce a nechaly se vyšetřit.Skoro vůbec na to nemyslíme a milujeme se cca 3krat týdně někdy i jen 2krát.Mohl byste nám něco poradit.Dokonce sem si koupila calibrum babyplan pro plánované otěhotnění,které beru už 2měsíc moc děkuji

1.9.2010 12:30

Dobrý den mám problém mám 2 děti a mám nového přítele a snažímese o miminko skoro 1 rok,dostala jsem léky na úpravu menstruace a pořád nic,ptala jsem se doktora jesli nemužem na spermiogram a řekl nám až za rok,to už budou zase 2 roky a mě je už 33let,přítel je neštasnej protože pořad říka že to je jeho chyba a že je kničemu no ja jsem stoho už špatná také,nedáse se neco stím dělat už dřív prosím o radu.Děkuji

20.7.2011 17:24

Dobrý den.
Snažíte-li se o otěhotnění již téměř rok a je Vám 33 let, jsou úvahy o vyšetření partnera ale i Vás (může jít například o neprůchodnost vejcovodů způsobenou bezpříznakovým zánětem po posledním porodu) na místě. Spermiogram můžeme provést u nás - stačí se telefonicky objednat (257212517). Partner nepotřebuje doporučení, stačí kartička pojišťovny a dodržet 3-4 dny před testem sexuální abstinenci.
Můžete se k nám objednat i společně na zcela nezávaznou konzultaci.
MUDr. Jan Šulc www.gest.cz info@gest.cz

21.7.2011 08:47

Dobrý den pane doktore,tak jsme se k vam obednali,mame trochu strach z toho vysetreni co bude.A taky jsem cetla na internetu ze pokut ma zena nadvahu take je problem otehotnet,ja bohuzel nadvahu mam tak se obavam toho.Preji hezky den

27.7.2011 10:44

Kvalitní  (1)    Nekvalitní  (0)

Dobrý den,
po roce neúspěšného snažení Vám doporučuji kontaktovat specializované centrum pro léčbu neplodnosti, kde Vám provedou základní testy / spermiogram,hormonální vyšetření, ev. laparoskopii/, kde lze v mnoha případech nalézt příčinu Váší neúspěšné snahy.

MUDr.Pavel Čermák, Ph.D.
Gyncentrum Ostrava
www.gyncentrum. com

21.7.2011 11:13

vážená paní, myslím si, že v každém centru léčby neplodnosti vám vyšetření spermiogramu provedou. Základní vyšetření je hrazeno ZP a doporučení jiného lékaře nepotřebujete. Jistě budete spokojená i s konzultací výsledků a další radou o možné léčbě.
Dr texl

23.7.2011 15:47

Dobrý den, na spermiogram se můžete objednat na tel. 417 539 903 (bez čekací doby) a výsledek budete znát do 2 hodin.

Stellart - Centrum asistované reprodukce Teplice
Krupská 12, Teplice
www.stellart.cz

27.7.2011 14:33

Dobrý den ,

myslím si že je úplně na místě udělat spermiogram,

S pozdravem,

MUDr Ilič

2.8.2011 19:11

Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?