Bolesti močového měchýře

(Diskuze k tématu Vyšetřovací metody v urogynekologii)

Bolesti močového měchýře

Dobrý den pane MUDr.
Chtěla jsem se zeptat měla jsem pohl.styk vše bylo v pořádku,ale posledních 4 až 5 dní se mi vyskytli potíže tohoto rázu.
Začel mě bolet močový měchýř při čůrání problémy nebyli jen při pohybu .
K tomu se vyskytují bolesti v obou podbřišcích bodavého charakteru.občsa nevolnost těhotná být nemůžu jelikož mi tento rok zjistili ,že mám neprůchzí vejcovody,chtěla jsem se zeptat co bych s tím měla dělat či mám něco dělat
Moc děkuji s pozdravem sl.Čechová

31.7.2010 18:36

Probíhá odesílání formuláře

RE: Bolesti močového měchýře

Dobrý den, s tímto problémem zajděte k praktickému lékaři, pravděpodobně půjde o infekci močových cest.Vezměte s sebou ranní moč.

1.8.2010 19:39

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Muze se jednat o beznou infekci mocovych cest ale i o infekci pohlavne prenosnou, ktera neni zjistitelna beznymi vysetrovacimi metodami pri vysetreni moci.
Vhodne urologicke vysetreni
M.Lukes
Urosante

7.8.2010 19:56

RE: RE: Bolesti močového měchýře

Dobrý den pane MUDr.Lukesi
Moc děkuji za odpověd chtěla jsem se ještě zeptat potíže se trochu zmírnili jelikož jsem dostala opožděnou menstrusci ,ale přetrvávají bolesti na pravé straně v oblasti podbřišku a močového měchýře .
Chtěla jsem se zeptat jestli mám jít nadále na urologii tam mě objednali až na 20.9.10 nevím zda bych,ale neměla jit drive
nebo stači gynekologické vyšetreni
Děkuji s pozdravem sl.Čechová

7.8.2010 21:47

RE: RE: RE: Bolesti močového měchýře

kontrola gynekologem vhodna, urol.vys. bych doporucil radeji drive
ML
Urosante

9.8.2010 13:53

dobrý den chtěla jsem se zeptat mám strašné bolesti močového měchýře a i zvětšený močový měchýř nemůžu ani sedět jinak chodím pořád močit ale bolesti nemám při močení...nemáte s tím někdo zkušenosti co to může být

7.2.2012 11:51

Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?