Dobrý den pane MUDr.
Chtěla jsem se zeptat měla jsem pohl.styk vše bylo v pořádku,ale posledních 4 až 5 dní se mi vyskytli potíže tohoto rázu.
Začel mě bolet močový měchýř při čůrání problémy nebyli jen při pohybu .
K tomu se vyskytují bolesti v obou podbřišcích bodavého charakteru.občsa nevolnost těhotná být nemůžu jelikož mi tento rok zjistili ,že mám neprůchzí vejcovody,chtěla jsem se zeptat co bych s tím měla dělat či mám něco dělat
Moc děkuji s pozdravem sl.Čechová
Bolesti močového měchýře
(Diskuze k tématu Vyšetřovací metody v urogynekologii)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
![]() | Premium member |
Vnitřní lékařství
Praha
Počet příspěvků: 619
Dobrý den, s tímto problémem zajděte k praktickému lékaři, pravděpodobně půjde o infekci močových cest.Vezměte s sebou ranní moč.
Muze se jednat o beznou infekci mocovych cest ale i o infekci pohlavne prenosnou, ktera neni zjistitelna beznymi vysetrovacimi metodami pri vysetreni moci.
Vhodne urologicke vysetreni
M.Lukes
Urosante
návštěvník
Počet příspěvků: 3
Dobrý den pane MUDr.Lukesi
Moc děkuji za odpověd chtěla jsem se ještě zeptat potíže se trochu zmírnili jelikož jsem dostala opožděnou menstrusci ,ale přetrvávají bolesti na pravé straně v oblasti podbřišku a močového měchýře .
Chtěla jsem se zeptat jestli mám jít nadále na urologii tam mě objednali až na 20.9.10 nevím zda bych,ale neměla jit drive
nebo stači gynekologické vyšetreni
Děkuji s pozdravem sl.Čechová
kontrola gynekologem vhodna, urol.vys. bych doporucil radeji drive
ML
Urosante
návštěvník
Počet příspěvků: 1
dobrý den chtěla jsem se zeptat mám strašné bolesti močového měchýře a i zvětšený močový měchýř nemůžu ani sedět jinak chodím pořád močit ale bolesti nemám při močení...nemáte s tím někdo zkušenosti co to může být
Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?