Chci se zeptat, jestli když léčím kvasinkový zánět, tak zda můžu mít pohlavní styk, chráněný samozřejmě, nebo musím být úplně bez pohlavního styku. Děkuji
Pohlavní styk při kvasinkové infekci
(Diskuze k tématu Záněty v gynekologii)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
![]() | Premium member |
Vnitřní lékařství
Praha
Počet příspěvků: 619
Dobrý den, já bych pohlavní styk nedoporučovala, navíc to asi nebude moc příjemné. Zapálená sliznice se tím ještě víc podráždí,můžete mít potom nepříjemné pocity, otok apod. Dopřejte si klid.
návštěvník
Počet příspěvků: 2
Dobry den,
potrebovala bych poradit ohledne kvasinkove infekce. Od te doby co se svym partnerem mame pohlavni styk bez kondomu, tak mam pokazde kvasinkovou infekci. Partner byl vysetren a i kdyz tuto nemoc nemel, stejne pouzival Canesten krem, ale i tak kdykoli mame pohlavni styk a jeho ejakuat se dostane do me za 2 dny na to ji mam znovu. Nikdy jsem tuto nemoc z jinych duvodu nemela nez z tohoto.
Vzhledem k tomu ze spolu planujeme rodinu, tak nam rada "pouzivejte kondom dal" nepomuze.
Nemuzu byt treba na sperma alergicka? Bohuzel nemam srovnani s jinymi partnery, protoze tento je prvni se kterym mam pohlavni styk bez kondomu.
Dekuji mockrat za radu!!
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobrý den, s přítelem jsem téměř 6 let, ale kvůli mým gynekologickým problémům (odstranění vaječníku, 3. stupeň displaze) udržujeme pohlavní styk většinou s ochranou, ale párkrát už se stalo, že přítel eakuoval do mě - pokaždé nastolo velice nepříjemné pálení a svědění vaginy a pocit pulzování a otoku. Mohla by to být alergie na přítelovo sperma? Děkuji za odpověď.
Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?