Hustý bílý výtok

(Diskuze k tématu Záněty v gynekologii)

Hustý bílý výtok

DObrý den....prosím o radu...více jak půl roku užívám antikoncepci....poslední 2 měsíce mám zvláštní bílý hustý výtok, který se střídá s průhledným hlenovitým výtokem, byla sjme zt oho nervozní a tak sjem si udělala test,jetsli nejsme třeba těhotná,tets byl negativní..ale i nadéle tento problém pokračuje....asi před dvema týdny jsme vysadila antikoncepci a výto se ještě zvětšil...takže mě napadlo, jetsli to nemohlo být tím, že mi antikoncepce neseděla a ted tím, že jsme ji přestala užívat,ihned po vysazení jsem dostala samozřejme menstruaci, tak myslím, že snad by o těhotenství jít nemuselo...ale dnes mě k tomu všemu začaly bolet bradavky a včera bolesti v podbříšku a v zádech,..nerozumím tomu, jetsli je to zpusobene vysazením antikoncepce? ale co to potom bylo před tím...dekujui předem za odpověd...

27.2.2010 13:31

Probíhá odesílání formuláře

RE: Hustý bílý výtok

Výtok je nejčastěji známkou infekce, s antikoncepcí to nesouvisí. Navštivte gynekologa.

15.10.2010 09:54

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?