Dobrý den, chtěla bych se zeptat na bolest při pohlavnim styku v oblasti hned za poševnim vchodem. Zánětů jsem měla několik a tato bolest je jiná. Je stále na stejném místě, jako kdyby tam byl nějaký vřídek, který při vniku dře. Mimo pohlavní styk necítím nic. Dříve jsem nebrala antikoncepci, po těchto bolestech,které se táhnou od května jsem ji raději vysadila, ale zatím moc velké zlepšení se nedostavilo. U gynekologa jsem byla několikrát a léčil mě stále na záněty, po kterých když jsem se uzdravila, bolest byla stále a pak další zánět. Již nevím, v čem by mohl být problém. Mohl by to být myom? Můj gynekolog nic neviděl, ale jelikož je to kousek za vchodem, pomocí zrcátek asi ani nic vidět nemohl. Můžete mi poradit prosím?
Bolest při styku
(Diskuze k tématu Záněty v gynekologii)
Níka
návštěvník
Počet příspěvků: 2 návštěvník
5.8.2010 10:42
Probíhá odesílání formuláře
MUDr. Jaroslava Marková
Praktické lékařství pro dospělé
Vnitřní lékařství
Praha
Počet příspěvků: 619
![]() | Premium member |
Vnitřní lékařství
Praha
Počet příspěvků: 619
Dobrý den, na to je opravdu třeba se podívat. Upozorněte gynekologa znovu, popište mu, kde to cítíte, ať se znova na to místo podívá, případně je možnost vyšetřit ultrazvukem.
21.8.2010 14:38
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?