Dobrý den, je mi 16 a teď jsem měla (možná ještě mám) zánět moč. měchýře, zítra jdu na kontrolu k prak. lékaři. Na pohotovosti tuto sobotu mi předepsali antibiotika a sestra mi řekla že během nemoci bych neměla mít sex. Dnes ráno jsem antibiotika dobrala, problémy s moč. měchýřem dávno zmizely ale myslím že když jsem šla na pohotovost s pálením tak to mohlo být i - slyšela jsem že když se sperma a poševní sekret smíchají a dostanou do močové trubice tak se něco podobného stane takže bych se měla jít vymočit po sexu. Tak nevím, včera večer jsme spolu chtěli mít s přítelem sex ale začalo to hrozně pálit tak jsme toho nechali. Také jsem si všimla že od návštěvy pohotovosti (v sobotu) jsem tam dole nějaká červená a oteklá, často mě tam svědí a objevuje se tam takový bílý cosi .. Myslíte že to může být zánětem nebo je to něco jiného? A měla bych ještě jeden dotaz: když jsme dřív měli sex tak mě to při některých polohách bolelo v podbřišku, řešili jsme to změnou polohy ale nevím jestli to nemůže být něco jiného.
Svědění a pálení po přeléčené močové infekci
(Diskuze k tématu Záněty v gynekologii)
PaffcaS
návštěvník
Počet příspěvků: 1 návštěvník
4.2.2011 14:35
Probíhá odesílání formuláře
Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení? Soutěž