Dobrý den,je mi 25 let.Už od 18 trpím výtokem.Nedávno jsem si koupila mastičku a čípky gynopevaryl,ale nepomohlo to.S mým prvním partnerem jsme měli při sexu problém se zavedením penisu.Při závádění mě to bolelo a při sexu také.Po pár týdnech už to nešlo vůbec.Chci se zeptat,jak je možné,že se do mě partnerovi nepodařilo vniknout?Nyní mám nového partnera a všemožně se vymlouvám,abych s ním nemusela mít sex,protože se bojím,že do mě nepronikne a já bych se cítila trapně.Trápí mě to už více jak 2 roky ale k lékaři se bojím,protože nevím,jak by mě mohl prohlédnout pomocí nástrojů,když se do mě nedostane ani partner.Prosím poraďte.Jsem zoufala.
Výtok a nemožnost pohlavního styku
(Diskuze k tématu Záněty v gynekologii)
kamča
návštěvník
Počet příspěvků: 1 návštěvník
5.11.2009 19:49
Probíhá odesílání formuláře
Sarah1989
návštěvník
Počet příspěvků: 4
návštěvník
Počet příspěvků: 4
Ahoj, vím, že se bojíš, ale měla bys zajít k tomu lékaři, určitě se to nějak vyřeší, ale musíš jednat, tyhle věci se nesmí podcenovat a pak už by mohlo být pozdě. Stačí udělat stěr na ten výtok, jestli nemáš zánět a ultrazvuk, jeslti si v pořádku. Přeju hodně štěstí
20.1.2010 18:22
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?