Dobrý den, mám na Vás dotaz ohledně mé téměř 2-roční dcerky. Má neustálý problém se zarůstáním poševního vchodu. Toto se jí stává v rozmezí posledního 1/2 roku. 2x se mi to podařilo rozlepit jen pomocí štětičky a olivového oleje.
Asi před 14-ti dny opět srůst přes to, že jsem cca 2x týdně kontrolovala a promazávala. Po poradě s dětkským lékařem, jsme pomocí Triamcinolonu mazali. Po ztenční blanky, cca po 4 dnech se mi povedlo vchod uvolnit při mazání pomocí štětičky.
Od té doby jsme mazali každý den olivovým olejem (dr. říkal, že promazávat čímkoliv) cca 7 dní. Po sedmi dnech jsme začali s mazáním po 2 dnech a to se jí opět blanka utvořila do poloviny poševního vchodu a ještě v asi 2 mm v horní části. Toto jsem už taky uvolnila.
Dr říkal, že musíme pořád mazat. Jenže dcerka toto strašně nese a dělá při tom scény.
Potřebuji radu, jak tomuto předcházet. Existuje něco jiného, než každodenní promazávání? Je olivový olej na toto vhodný? Nebo co na to promazávní pořídit?
Nepřijde mi "normální" aby po 2 dnech bez promazání byl srůst.
Mockrát Vám děkuji za radu.
Srůstání poševního vchodu u holčičky
(Diskuze k tématu Záněty v gynekologii)
werronik
návštěvník
Počet příspěvků: 1 návštěvník
24.2.2011 22:36
Probíhá odesílání formuláře
Dobrý den,
z mé zkušenosti velký podíl na srůstech labií u děvčátek má nedostatečná hygiena. Nechci tím říci, že je to váš případ, ale zkuste používat neparfémovaný prostředek na intimní hygienu a udržovat kůži raději v suchu. Za pokus to stojí.Oleje zatím vynechte.
11.9.2011 11:37
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení? Soutěž