Dobrý den, má zapáchající výtok, ale nic mě nebolí a nepálí. Mám jít přesto k lékaři?
- Indikace
- Diskuze
- Lékaři a kliniky
páchnoucí výtok
(Diskuze k tématu Zapáchající výtok z pochvy)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
![]() | Premium member |
Vnitřní lékařství
Praha
Počet příspěvků: 619
Dobrý den, ano, zajděte k lékaři, může se jednat o infekci.
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Paní doktorko měla jsem nechráněný styk a nyní mám zapachajíci výtok nic mě nebolí jen to páli ještě bych měla podotknout že co se týče ženských orgánu jsou všechny pryč může se jednat o zánět po styku?
![]() | Premium member |
Vnitřní lékařství
Praha
Počet příspěvků: 619
Dobrý den, může se jednat o poševní infekci, to s odnětím vnitřních orgánů nesouvisí. Doporučuji gynekologické vyšetření.
návštěvník
Dobrý den, mám už druhý den zapáchající výtok a pálí to. Všimla jsem si toho, když jsme si s přítelem "hráli". Moc to bolelo, když se do mě chtěl dostat, museli jsme toho nechat. Vůbec nevim, co to ma znamenat, nikdy jsem žádné problémy neměla. Prosím o radu.
Dobrý den,
je třeba navištívit gynekologa hned zítra a on Vám snadon pomůže,zkoušet léčbu na slepo není dobrý způsob, a brzy bude všechno v pořádku.
S pozdravem,
MUDr Ilič
návštěvník
Dobrý den, prosím vás o radu...pořád si nemohu najít čas zajít k doktorovi, tak prosím o nějaké informace vás. Vždy po menstruaci dostanu výtok,ale ne silný,ani to pomalu není znát,ale silně zapáchá, navíc jsem si všimla, že mám nezvykle silnou menstruaci a často mě pobolívá podbřišek a s ním i záda dole. Myslíte, že se jedná jen o nějaký zánět?Předem děkuji za odpověď.
jediná rada je: "udělejte si čas" a zajděte ke svému lékaři. Jde o infekci, kterou je třeba přeléčit antibiotiky a to nejen vás, ale i vašeho partnera. Dr Texl
Dobrý den,
všechno nasvědčuje tomu a proto je třba ihned si zajít na gynekologi a pravděpodobně
začít léčbu.,
S pozdravem,
MUDr Ilíč
Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?