Nafouklé břicho

(Diskuze k tématu Zvětšování obvodu břicha)

Nafouklé břicho

Dobrý den, jsem žena, je mi 18 let a mám problémy spojené s břichem. Nedokážu ani přesně určit, o co se zřejmě jedná. Břicho mívám celý den nafouklé, ale skutečně hodně. Mé břicho vypadá, jako bych čekala miminko a nebo například naráz vypila 1,5 l syceného nápoje. Přiznávám, že přes den do sebe moc tekutin nedostanu. Ale břicho se nemění, ani když piji hodně, ani když málo. Mohla bych sem o sobě napsat spoustu věcí, co se stravování , životního stylu aj. týče. Proto raději počkám na vaše vyjádření a budu na něj reagovat.
Kvůli tomuto problému se mi mé tělo protiví a oblékám si ty nejvolnější trička. Jsem z toho velice nešťastná. Prosím, poraďte. Děkuji.

5.7.2011 19:51

Probíhá odesílání formuláře

RE: Nafouklé břicho

Dobrý den,
Prosím popiště přesněji Vaše potíže:
- Je nafouklé břicho spojené s nějakými jinými pocity- bolesti, pocit těžkého žaludku, nechutenství, velký hlad , bolest od hladu
- Reagují potíže na něco? po jídle, před jídlem, po konkrétních jídlech, z jara, na podzim...
- Co potíže zhoršuje - teplo, chlad, jídlo, pití, teplé, studené
- Co potíže zlepšuje(zmírňuje) - jako o řádek výše

Hezký den Boris hynek

6.7.2011 16:33

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (4)

Děkuji za odpověď.
Břicho nebolí, nevydává žádné zvuky, nemám křeče, ani hlad nebo pocit přecpání. Je to spíš nepříjemné, ale opravdu ani si nepřipadám nějak moc naplněná.
Ráno se většinou probouzím s ještě nenafouklým břichem (nebo alespoň částečně) a během dne se nepozorovatelně zvětšuje. Odpoledne je už veliké. Jídlo na něj ale žádný okamžitý účinek nemá, stejně jako pití.
A jako poslední - domnívám se, že nafouklé břicho nic nezhoršuje, vůbec nic to neovlivňuje. V posledních dnech jsem si ale všimla, že když se více hýbu, břicho není tak nafouklé. Myslíte, že to může být způsobené tím, že netrávím nebo jen velmi málo a vlastně všechna potrava z těla odchází ven?

6.7.2011 21:05

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Myslela jsem to tak, že hodně lidí má po jídle větší bříško, protože je prostě naplněné, ale třeba do dvou hodin je to pryč, protože potravu stráví, tělo si vybere látky z potravy a využije je.. Zatím co moje tělo si látky z potraviny nebere nebo jen minimálně, břicho netráví a tak je potrava pořád ve stejném objemu. Je to možné?

6.7.2011 21:08

Kvalitní  (4)    Nekvalitní  (0)

Dobrý den,jak to s váma dopadlo??? Taky mně trápi nafoukle břicho.Jsem 10 měsícu po porodu a přijde mi že se zvetšuje i ze vzduchu:-) ať sním co chci.Cítim se pořád plná i když moc nejím a když jim tak ne moc zdravě.Taky moc nepiju neumím to a když piju tak vodu.Bublinkovu jen občas.Taky jim ráda horké jidlo ne teplé.Kafe piju 2x dene spiš rozpustné jen někdy 1x turka kuli nizkemu tlaku.Citim se hrozně tlstá a oškliva a to mi na náladě nepřidá.Syn se v noci pořád budí a ja jsem nevyspalá.Prosím jestli si to někdo přečtete a umíte pomoci napíšte mi.Děkuji

6.11.2011 08:08

Dobrý den dostal se mi na počítač Váš dotaz. Nabízím Vám možnost vyzkoušet naše hypoxi terapie, protože to vypadá, že zadržujete tekutiny a já se domnívám ,že naše hypoxi terapie by Vám mohly pomoci. Zavolejte a objednejte se na bezplatnou konzultaci na 602 363838. Zdravím ing. Helena Kubartová, studio Snella

7.7.2011 08:25

Dobrý den je mi 20let a už mám přes rok neustale nafoukle břicho a každý den mám větry a břicho je pořád nafouklé stravu jím zdravou a nepřejidám se hodne piju čistou vodu a bylinkové čaje žadné bolesti nemám a stolici nemám pravidelnou.Prosím poraďte děkuji

3.2.2012 10:19

Dobrý den je mi 13 let a s nafouklim brichem mám taky problémy za posledni rok ho mam hrozne moc nafouklé jako bych mela mít díte .... opravdu to tak vypadá kdyz si stoupnu z boku. Bolestmy netrpím a nedokazu si vysvetlit cím to je !!! piju málo ale vetsinou jím tak kolem 9-10 vecer i pres den a ráno snídám ...bricho je tuhé a nikdy ho nemám malé mozná to bude i tím ze mám trochu prohlou páter dopredu jinak si to nedokazu vysvetlit ....nejsem tlustá nohy oblicej i ruce mám stíhlé jenom to bricho je divné a není to tím ze bych mela tuky ...Prosím odpovezte!! Dekuji

8.3.2012 19:16

mam uplně ten sami problem každy se mne pta jestli nejsem těhotna.nevim co stim mam dělat chci vysadit ha jestli to neni tim.Iveta

25.4.2012 15:59

Ahoj,já mám stejné potíže, jsem z toho neštastná. Mám u toho ale bolesti v podbřišku. Nechci jít ani k lékaři, protože mi stejně nic neporadí. Vypadám jako v pátém měsíci. Bolí mě záda a mám nepříjemné pocity. Taky mám ráno břicho normální a postupně se zvětšuje. Jsem z toho zoufalá.

23.5.2012 17:23

Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?