Antivirová léčba

(Diskuze k tématu Léčba antivirotiky)

Antivirová léčba

Mám stálé a bohužel dlouholeté zdravotní problémy,které mne naprosto vyřazují z normálního života..nemohu pracovat a podléhám i depresím,protože jsem již velice často zcela zhroucená a připomíná tento stav chřipku u které mám jak dechové,tak i kloubní a zažívací problémy a bolí mě v krku...neustále se potím a mám zimnici -někdy i zvíšené teploty.Mám úplné koma.Vím o tom,že jsem prodělala/mimo jiné/EBV,CMV,Herpes virus,Borelii a nově/i když je mám už asi 20let/i Chlamidie..Osobně si myslím,že když mi je stále tal zle a př. Herpes se mi opakuje asi 1krát za měsíc a mívám žlutou stolici a opravdu ošklivé zažívací potíže a neskutečnou únavu,tak bych asi měla dostat nějaký antivirový preparát/třeba Acikolvir?/...co mám dělat,když mi to nikdo nevěří a ani mi tuto léčbu nenabídne...jsem vážně zoufalec ,který je asi spíš v očích svého praktika -Hypochondrem.Děkuji za př. odpověď.Evelína

25.3.2009 13:17

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Antivirová léčba / 25.3.2009 13:17

Dobrý den, v první řadě je třeba změnit postoj.Rozumím tomu, že jste zoufalá, ale nikdo nemůže vyřešit vaše zdravotní problémy za vás. Přestaňte být zoufalá a začněte aktivně zjišťovat příčiny vašich obtíží a hledat jejich řešení. To, že neustále trpíte infekcemi, má nějakou příčinu, něco děláte špatně. Snažte se co nejvíce zlepšit váš životní styl- jídelníček, pohybovou aktivitu, změňte negativní myšlení na pozitivní,zjistěte, co vás trápí po psychické stránce (vztahové problémy, vnitřní konflikty, deprese...) Toto všechno je třeba řešit. Pak se váš zdravotní stav začne zlepšovat.Pokud to nevzdáte, najdete z toho cestu ven.

12.4.2010 13:15

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (2)