Zlatý stafylokok a zvýšené teploty

(Diskuze k tématu Stafylokokové infekce)

Zlatý stafylokok a zvýšené teploty

Dobrý den,

moc moc prosím o radu. Již dva roky mě trápí neustálé zvýšené teploty (37 – 37,4 C). Nejde jen o to. Mívám hrozné návaly horka, špatně spím, mám časté záněty průdušek a jsem neustále zahleněná. Byl jsem na vyšetření ve FNHK na infekčním oddělení, ale údajně mám všechny testy v pořádku a zřejmě si myslí, že jsem hypochondr. To poslední, po čem toužím a na co mám čas je, abych si vymýšlela nemoci a trávila všechen možný čas u lékařů. Testovali mě na borélie, mononukleózu, CMV, toxoplazmózu, hormony štítné žlázy... no prostě na vše a vše je v pořádku. Akorát mi opomněli říct, že mi našli zlatého stafylokoka. Zprávu jsem si bohužel přečetla až doma, takže jsem se na to nemohla už zeptat. Hlavně mě vůbec nenapadlo, že by mi něco takového neřekli..... Absolvovala jsem ještě vyšetření na gynekologii, u zubaře a na nosním, ušním, krčním na fokusy a vše bylo také v pořádku. Tak by mě jen zajímalo, zda by výše uvedené problémy mohl způsobovat zmiňovaný stafylokok a pokud ano, jak se toho dá zbavit.

Moc děkuji za odpověď Jana

8.2.2010 14:43

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Zlatý stafylokok a zvýšené teploty / 8.2.2010 14:43

Dobrý den, zlatého stafylokoka běžně nacházíme ve výtěrech i u zcela zdravých lidí. Někdy tito bacilonosiči nemají žádné problémy, mohou se ale vyskytnout potíže vámi zmiňované.Přeléčení se doporučuje právě tehdy, když způsobuje nějaké obtíže. Pokud vím, tak v tomto případě však antibiotická léčba není vždy úspěšná, stafylokoky jsou dosti odolné, o mnoho úspěšnější není ani autovakcinace. Zkuste se informovat o alternativních způsobech léčby, zamyslete se nad tím, proč je vaše imunita oslabená a bacil se vás drží. Je třeba vyřešit vše, co by mohlo vaši odolnost snižovat včetně psychických zátěží.

10.4.2010 22:06

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)
RE: Zlatý stafylokok a zvýšené teploty

Dobrý den Jano,
tuto nepříjemnou zkušenost mám též za sebou...Mohla bych Vám poradit jinou alternativu,jak se těchto potvůrek zbavit..Já sama jsem po nevstřícnosti lékařů rezignovala a hledala a můžu říct, že se vyplatilo..nahlédněte na mé stránky..www.vsemprozdravi.cz
Kontaktovat mě můžete kdykoliv..
S pozdravem M.

3.8.2010 12:10

RE: RE: Zlatý stafylokok a zvýšené teploty

Dobry den, stranka, ktoru ste zadali mi nefunguje a velmi by ma zaujimalo, co vam pomohlo pri boji so zlatym stafylokokom.
Velmi by mi to pomohlo, dakujem.

16.8.2010 18:35

RE: Zlatý stafylokok a zvýšené teploty

dobrý den je možno dostat informaci jak na něj?

5.5.2012 12:03