Jak léčit jizvy po akné?

(Diskuze k tématu Léčba akné)

Jak léčit jizvy po akné?

manželce se na horní části hrudi udělali vystouplé jizvy po akné chci se zeptatjsk je léčit děkuji

13.3.2010 11:18

Probíhá odesílání formuláře

RE: Jak léčit jizvy po akné?

Dobrý den, existuje řada metod, kterými lze tyto jizvičky úspěšně korigovat např. dermabraze, karboxyterapie nebo laser, obraťte se na pracoviště estetické dermatologie.

18.10.2010 13:12

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

můžete nám doporučit nějakou konkrétní léčbu děkuji

29.10.2010 19:01

Kvalitní  (2)    Nekvalitní  (0)

ahojte,ano tělo potřebuje pročistit si teda myslím já také měla akné ale po porodu se mi plet zpravila,ale i tak beru chlorellu jako prevence je fakt skvěla a plet je taky ok pomáhá z těla odstranovat těžké kovy,toxiny a další jedovaté látky,pomáhá odstranit chronickou zácpu,čistí trávící ustrojí,jako probiotikum podporuje tvorbu prospěšných lactobacilů a bifidobakterií,podporuje zdravou krvetvorbu,zvyšuje hladinu hemoglinu,podporuje kožní metabolismus,hojení ran a vředů,posiluje imunitu organismu proti virovým onemocněním,podporuje zdravé funkce reprodukčních orgánů,prospívá celkové regeneraci organismu,zvyšuje energii a vitalitu a další a další věci my ji bereme celá rodinka plus malej má 4 a už jí bere od 1 roku a jsme s ní moooc spokojeni proto posílám dál

30.10.2010 16:58

Kvalitní  (7)    Nekvalitní  (0)

ahojte a všechny zdravím,ano tělo potřebuje pročistit si teda myslím já také měla akné ale po porodu se mi plet zpravila,ale i tak beru chlorellu jako prevence je fakt skvěla a plet je taky ok pomáhá z těla odstranovat těžké kovy,toxiny a další jedovaté látky,pomáhá odstranit chronickou zácpu,čistí trávící ustrojí,jako probiotikum podporuje tvorbu prospěšných lactobacilů a bifidobakterií,podporuje zdravou krvetvorbu,zvyšuje hladinu hemoglinu,podporuje kožní metabolismus,hojení ran a vředů,posiluje imunitu organismu proti virovým onemocněním,podporuje zdravé funkce reprodukčních orgánů,prospívá celkové regeneraci organismu,zvyšuje energii a vitalitu a další a další věci my ji bereme celá rodinka plus malej má 4 a už jí bere od 1 roku a jsme s ní moooc spokojeni

30.10.2010 16:59

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)