Dobrý den,
mam smíšenou až mastnou pleť s póry a černymi tečkami. Mam také trochu akné ale to mě příliš netrápí je opravdu velmi malé.
Již jsem vyzkoušel nějaké přípravky avšak bez většího znatelného efektu.
Nechci tedy vyhazovat další peníze a dělat na sobe pokusy dokud to nevyjde. Můžete mi tedy poradit nějakou kosmetiku která funguje třeba i dražší. A také trochu poradit jak správně se o plet starat?
Děkuji
Pavel
Péče o mastnou pleť
(Diskuze k tématu Léčba akné)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
Dobrý den,
pro povrchové čištění pleti bych Vám doporučila kosmetiku La Roche Possay - řada Effaclar (čistící gel a krém), případně z řady Sébium (Bioderma) micelární pleťovou vodu a peelingové sérum, které výrazně pomáhá k čištění rozšířených pórů. Vyzkoušejte, která z těchto dvou variant Vám bude nejlépe vyhovovat a tu pravidelně používejte.
K hloubkovému čištění pleti bych zvolila chemický peeling, případně ošetření pomocí Smoothbeam laseru.
Navštivte proto naše laserové centrum, rádi Vám s danou problematikou pomůžeme.
S pozdravem,
MUDr. Kubátová
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Ahoj Pavle,
mě se na mastnou pleť s nečistotama a černejma tečkama nejvíce osvědčila pleťová maska z anglickýho jílu.
Měj se hezky, Denča:-)
Dobrý den Pavle, určitě Vám jako první krok doporučím osobní konzultaci s dermatologem (nejvhodnější pracoviště - libovolné laserové centrum). Lékař po vyšetření stavu vaší pleti Vám doporučí další postup-ošetření (chemický peeling, mikrodermabrazi, různé typy laserů či dlaší fototerapii) a samozřejmě také vhodnou kosmetiku pro domácí péči (La Roche Posay, nebo Bioderma).
S pozdravem MUDr. Simona Bedřichová, www.laseresthetic.cz
Mastou pleť je třeba udržovat čistou a prodyšnou.V lekárnách dostanete řadu čistících vod/Bioderma,Aderma,La Roche Posay/.a krémú specielně na mastnou pleť.Černé tečky je třeba čistit mechanicky.U dermatologa existuje řada krémů na lékařský předpis/Retin, Diferine , Skinoren/.