Dobrý den,už si nevím rady se svým ekzémem. Je mi 28 let, ekzém mám od narození, poté mi veliko problémy zmizely a jen jsem měla velmi vysušenou kůži, ale zhruba tak rok mám ekzém hodně kolem očí a na víčkách, kolem rtů a hlavně mě nyní nejvíce zlobí na kloubech na rukách a mezi prsty. Mám krvavé praskliny tak cca 1 cm široké a 1-1,5 mm hluboké. Velice mě to bolí i při mytí rukou, při běžné práci, je to velice nepříjemné. Už jsem zkusila snad vše od kortikoidů,pres různé produky až po konopné mastě a homeopatické mastě. Stále se mi to vrací, když se namažu kortikoidy mám na pár dní klid, ale poté to znovu vše začně nanovo.Velice se mi také ekzém nyní rozšířil i na rukách v loketních jamkách. Mám to zarudlé a mokvavé.Děkuji.
Jak na atopický ekzém?
(Diskuze k tématu Léčba atopického ekzému a jiných dermatitid)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
návštěvník
Počet příspěvků: 2
Doslova na vlastní kůži jsem zažila Vámi popisované problémy ( na prstech rukou ) , trvající několik let při obvyklé léčbě s nepříliš uspokojivými výsledky .Zásadní obrat nastal,když mi můj známý ( ne lékař ) doporučil vyzkoušení přípravku pro pro péči o nohyz produktů izraelské kosmetiky s minerály z Mrtvého moře .Za necelých 14 dnů ekzém zcela vymizel a již se znovu neobjevil ( je to už více než 5 let ).Nemohu srovnávat jednotlivé případy , pouze sděluji svoji osobní zkušenost s naprosto úžasným výsledkem , jaký bych přála i Vám.
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobrý den, moc prosím také o zaslání názvu přípravku, marně bojuji s ekzémem na rukou a ted se mi začal rozšiřovat.Diky moc! email:evadoubravska@seznam.cz
návštěvník
Dobrý den, Jano mám velmi podobné potíže mohla bych také poprosit o název tohoto prostředku, který mě snad toho zbaví ? Děkuju Merzedes@seznam.cz
návštěvník
Dobrý den,
moc Vás prosím o název přípravku z Mrtvého moře, co Vám pomohl na ekzém. Můj mail: MichaelaMuzikova@seznam.cz
Za radu Vám předem moc a moc děkuji.
Michaela
návštěvník
Ještě k mé předchozí odpovědi : pokud snad byl konkrétní název přípravku pochopen jako reklama a tudíž z textu odstraněn,vyznívá celý můj přípis pouze jako výlev grafomana a ne jako snaha někomu pomoci .Škoda .
návštěvník
Počet příspěvků: 17
Prosím také o zaslání konkrétního názvu přípravku na můj mail 0205@seznam.cz děkuji
návštěvník
Dobrý den Jano, velice Vás prosím za svou dceru o zaslání názvu přípravku na nohy z mrtvého moře na můj e-mail , popřípadě firmu a kde se dá koupit.Dcera má atopický ekzém již 27 let a nyní je těhotná a tím více ji ekzém trápí, byla i v nemocnici s malým úspěchem. Jste její nová naděje, děkuji mnohokrát Dana /dana.markevicova@seznam.cz/
návštěvník
Dobrý den Jano. Mohla by jste mi na Email zaslat název toho přípravku nebo kontakt kde se dá sehnat?
Děkuji Jirka. connann@volny.cz
návštěvník
Dobrý den, prosím Vás zaslala byste mi také názem onoho přípravku. Byla bych Vám strašně moc vděčná. Předem děkuji.
e-mail: echelon.ka@seznam.cz
návštěvník
Dobrý den Jano. Mohla by jste mi na Email zaslat název toho přípravku nebo kontakt kde se dá sehnat? predem dekuji. Muj kontakt felda.k@seznam.cz
návštěvník
Dobry den,muzete mi take poslat nazev pripravku a nejake informace o tom,mam uplne stejne problemy jako vy a nic mi nepomaha.Rada bych se techto problemu take zbavila.Dekuji.Muj meil VeverkaMl@seznam.cz
návštěvník
Dobrý den Jano, vím že je to dlouho co jste psala o svém uzdravení ekzemu, mě už trápí 16 let a nemohu se toho zbavit, vyzkoušela jsem snad vše ale bez úspěchu. Moc Vás prosím o název Vašeho přípravku, který Vám pomohl, já už jsem nešťastná, než abych zaznamenala zlepšení, tak se mi naopak ekzém horší a co je hrozné ještě rozlézá i na jiná místa na těle a to je mi 34 let. Prosím a předem moooc moooc děkuji Olča /olca.mb@seznam.cz/
Basic member
Kostelec nad Orlicí
Počet příspěvků: 39
Dobrý den Olčo.
Připadáte mi jako docela inteligentní žena, než abyste sháněla informace po internetu. Jistě vám je jasné, že vás musí OSOBNĚ vidět zkušený dermatolog. Já dermatolog nejsem, ale při osobním setkání vám řeknu pravou příčinu vašich obtíží a z nich společně vyvodíme správný postup přírodní terapie. O tomto problému jsem v naší Poradně hovořil už několikrát. Doporučuji vyhledat a nastudovat.
Budete-li na sebe plácat „zázračné“ mastičky, moc problému neprospěje, to už jste patrně poznala. Nebudeme začínat na povrchu (projev), ale uvnitř (příčina). Japonská medicína jde vždy ke kořenům. Buď se u sestřičky objednejte v mé ordinaci na tel: 494502383 (nemocnice Rychnov nad Kněžnou), nebo vás navštívím osobně.
Řekl bych, že poctivý očistný půst a zěmna kvality krve vás nemine. Už teď si kupte kvalitní celozrnné ječmenné kroupy. Bude nutné pracovat se střevními klky, které teď nemůžete mít v pořádku.
Bob Dvořák
návštěvník
Počet příspěvků: 4
Atopický exem dneska trápí čím dál více dětí a dospělých.
Atopický exem = chronické onemocnění kůže , které vzniká především z dědičné dispozice , vlivem zevního prostředí a životním stylem
Exem vzniká reakcí našeho těla na zevní a vnitřní vlivy.Většinou je příčina uvnitř těla a je potřeba ji odstranit , aby byl exem zcela vyléčen.Co je uvnitř těla člověka se projeví navenek.
Léčba této choroby není jednoduchá a pacienti musí často vyzkoušet mnoho léčebných metod a přípravků,než naleznou to ,co jim skutečně pomůže.Léčba kortikoidy má mnoho vedlejších účinků na organismus člověka.Proto Vám nabízím účinnou,ale bezpečnou léčbu ve formě bylinných produktů,které pročistí organismus uvnitř a tím blahodárně působí na povrch těla.Kožní choroby jsou v důsledku onemocněním vnitřních orgánů.Co je uvnitř člověka se projeví na venek tudíž na kůži.Je potřeba léčit příčinu uvnitř org.Alternativní možností, jak si upravit stav organismu při projevech atop.ekzému, je užívaní výrobků OKG. A to zejména OK Omega plus - vnitřně: příznivě ovlivní metabolismus tuků, má ontioxidační vlastnosti a pročistí oběhový systém, zlepší jeho stav, zevně: promastí suchá místa, a podobně jako ze vnitř působí i na postižené místo zevně, lokálně, OK Balsam a v neposlední ředě OK Factor Base-působí přímo ve střevě,kde je příčina téměř všech ekzémů.pročistí střevo od toxinů a špatných látek ,pokud chcete vědět více klidně pište a zde něco k nakouknuti http://okg-zdravi.webnode.cz Vlasta.Fucikova@seznam.cz skype vlastafu
r.č.03-000334
návštěvník
Dobrý den, kůže horního i dolního víčka jednoho oka je velmi suchá, bolestivá na dotek, jakoby \"vrásčitá\", tmavší než okolní. Oko mě velmi pálí a bolí, neustále mám pocit přítomnosti cizího tělesa. Před časem mi lékařka diagnostikovala exém v oku (trpím atopickým exémem) a naordinovala kortikoidy, ale zdá se mi, že nijak nepomáhají. Můžete mi poradit, jak oko nejlépe ošetřit? Děkuji za radu, EZ
návštěvník
Kamarádka má dcerku které se ve třech měsících objevil atopický ekzém. Zkoušela vše možné co ji kdo poradil a vše bylo marné. Kamarádka spoustu nocí probrečela protože dcerky ji bylo moc líto. Kortikoidy trošku zabírali, ale kamarádka se chtěla kortikoidům vyhnout. Proto mi pověděla že našla čistě přírodní potravinové doplňky, které malé Karolínce dávala. Karolínce v té době už bylo 11 měsíců. Co jsem viděla bylo úžasné, neuvěřitelné. Po měsíci a půl se Karolínka zbavila atopického ekzému. Je úžasné že i bylinky dokáží pomoci. Proto na radu kamarádky i já jsem u své dcerky používala a používám tyto bylinky. Kačenka sice neměla atopický ekzém ale nějaký ekzém na zadečku byl. Byla jsem s Kačenkou na očkování a paní doktorka to viděla psala mi hned kortikoidy, ale já paní doktorce pověděla o bylinkách a řekla jsem ji že to zkusím a kdyby to nepomohlo že dojdu do lékárny pro ty kortikoidy. Po měsíci se Kačenka ekzému zbavila. Byla jsem šťastná a jsem opravdu vděčná že mi kamarádka o bylinkách řekla.
návštěvník
Kamarádka má dcerku které se ve třech měsících objevil atopický ekzém. Zkoušela vše možné co ji kdo poradil a vše bylo marné. Kamarádka spoustu nocí probrečela protože dcerky ji bylo moc líto. Kortikoidy trošku zabírali, ale kamarádka se chtěla kortikoidům vyhnout. Proto mi pověděla že našla čistě přírodní potravinové doplňky, které malé Karolínce dávala. Karolínce v té době už bylo 11 měsíců. Co jsem viděla bylo úžasné, neuvěřitelné. Po měsíci a půl se Karolínka zbavila atopického ekzému. Je úžasné že i bylinky dokáží pomoci. Proto na radu kamarádky i já jsem u své dcerky používala a používám tyto bylinky. Kačenka sice neměla atopický ekzém ale nějaký ekzém na zadečku byl. Byla jsem s Kačenkou na očkování a paní doktorka to viděla psala mi hned kortikoidy, ale já paní doktorce pověděla o bylinkách a řekla jsem ji že to zkusím a kdyby to nepomohlo že dojdu do lékárny pro ty kortikoidy. Po měsíci se Kačenka ekzému zbavila. Byla jsem šťastná a jsem opravdu vděčná že mi kamarádka o bylinkách řekla.Rencaner@seznam.cz
návštěvník
Dobrý den,
mohla by jste mi prosím napsat, jaké bylinky Vaše kamarádka její dcerce na atopický ekzém dávala. Nic nám nepomáhá, jsem úplně zoufalá.
Za radu Vám předem moc a moc děkuji.
Michaela
návštěvník
prosila bych paní Janu o zaslání názvu přípravku z produktů izraelské kosmetiky. Mám atopický exem již 59 let a v současné době mám strašně rozpraskané ruce a kůže kolem nehtů se mi olupuje a praská.Je to velice bolestivé. Proto bych chtěla tento přípravek vyzkoušet. Zašlete mi prosím na email novakova.marca@seznam.cz. Děkuji
návštěvník
Dobrý den,prosím o radu.Již přes rok mě trápí prasklinky kůže jen prostředníku pravé ruky.Je to nepříjemné a bolestivé.Přijde mi to jako plísnové onemocnění.Při léčbě ATB při zánětu HCD-horní cesty dýchací se mi prst zcela zahojil.Po vysazení ATB nastaly opět stejné problémy.Po léčbě kortikoidy se stav vždy zlepší,ale přestanu mazat kortikoidy,stav se opět zhoršuje.Máte-li někdo zkušenost moc prosím o radu:Děkuji Radek E-mail RadekRezac@seznam.cz
návštěvník
Počet příspěvků: 27
Dobrý den , mohu vám pomoci v boji s autoimutním onemocněním.kontaktujte mne na tel.722463790,skype-janpaull,email-fytofarmaka@centrum.cz
Přiložené fotografie
K tomuto příspěvku jsou přiloženy fotografie, které se zobrazují pouze přihlášeným uživatelům - pro jejich zobrazení se přihlaste anebo se zaregistrujte.
Ja bych zkusil nove otevirane zarizeni v Říčanech u Prahy. Mlada hodna pani zrizuje nadrz pro koupele celeho tela s rybkami Garra rufa a jak vetsina lupenkaru a lidi s atopkem vi, tyto rybky dokazi opravdu stav vyrazne zlepsit. Otevrit chce tusim neky v unoru, je tedy vhodne vcas se objednat. Dalsi varianta je si zarizeni pujcit domu tady z techto stranek. www.okusuj.cz
Nasel jsem i odkaz http://www.liposukce-dominique.cz/ichthyoterapie-garra-rufa.php pani se jmenuje Bejrova.
návštěvník
dobrý den ,kontaktujte mne na tel. 722463790 nebo mail-fytofarmaka@centrum.cz,poradím vám
Jankovský Pavel
návštěvník
Dobrý den,
mám atopický ekzém, doktorka mi řekla, že se toho nezbavím, byla jsem na různých testech na krev, alergeny, kontaktní alergie. Vyzkoušela všechny krémy, masti, byla jsem u mrtvého moře a nic nepomohlo jen na chvilku a pak jsem brouzdala po netu a našla tip akupunktura. Chodila jsem na ni skoro rok. Už 10 měsíců k doktorovi na akupunkturu nechodím, protože mě vyléčil a ekzém zmizel. Občas se objeví malí flíček a tak držím zuby neškrábu a za den je zase pryč.
návštěvník
Dobrý den , merzedes,kontaktujte mne na fytofarmaka@centrum.cz pošlu vám zdarma test na latentní acidozu, mám bohaté zkušenosti s autoimutním onemocněním podívejte se na http://rodina.cz/scripts/album/album.asp?f_id=15678
Atopický ekzem a atopický potenciál v těle postiženého skutečně přetrvává celý život,s vyšším věkem jeho intenzita ustupuje.
Skutečně neexistuje lék, který by tuto chorobu vyřešil jednou pro vždy.
Akupunktura může pomoci stejně jako řada dalších léků, každému postiženému pomáhá něco jiného.
návštěvník
Dobrý den Všem, mám možnost Vám pomoci v léčeni tohoto tipu, pohl jsem uz asi peti přátelům a má to opravdu velký efekt. Jedna se o Aloe Vera mast, ale ne žádné z lékáren, ale opravdu s velkým procenemt jeho obsahu. Je potřeba to léčit jak zvenčí tak že vnitř. Vše rád vysvětlím a poho, také vše konzultuji s lékařem!!! Kdo by měl zájem kontaktujte mě na kocan.w@gmail.com
návštěvník
kamarádka mi doporučila firmu sakury. vyrábí křemíkové pomůcky pro pacienty
s celou řadou dermatoz(lupenka, hyperkeratoza,ichtyoza, atopický ekzem, akne,....).jedná se o obrušovadla,kde se čistý organický křemík obrušuje přímo na postižené místo.můžete si je objednat v každé lékárně pod názvem sakury.již po prvním použití jsem viděl účinek.už se nestydim slíknout do plavek. petr
návštěvník
Dobrý večer, pokud ještě potřebujete pomoc tak mne kontaktujte na fytofarmaka@centrum.cz, mohu vám pomoci