Vliv kortikoidu na úspěch umělého oplodnění

(Diskuze k tématu Léčba atopického ekzému a jiných dermatitid)

Vliv kortikoidu na úspěch umělého oplodnění

Dobrý den,jak jsem již psala, jsem těžký ekzematik, hlavně v obličeji a na prstech u rukou.Pokud si namažu kortikoidy (Advantan),mám do dvou dnů pokoj a nic mě nesvědí, ale nechci to stále užívat a bojím se toho. Jenže vydržet to bez této masti je pro mě nadlidský úkol.chci se zeptat,zda mazání této masti či jiných kortikoidních tak cca 2x za týden je tak škodlivé a hlavně, protože podstupuji hormonální léčbu kvůli těhotenství (inseminace,umělé oplodnění),zajímalo by mne, zda to nemůže mít vlív na neúspěšné otěhotnění či umělé oplodnění.Děkuji AV

2.2.2010 08:54

Probíhá odesílání formuláře

RE: Vliv kortikoidu na úspěch umělého oplodnění

Dobrý den, kortikoidy vaši nemoc neléčí, pouze zajistí, aby nebyla vidět. o neblahém účinku kortikoidů na kůži víte. Doporučuji hledat příčinu vašeho onemocnění, nejlépe u lékaře zabývajícího se celostní medicínou, souvislostmi nemocí a duševních problémů, hledat alternativní cesty, hlouběji se tím zabývat. Západní medicína vám v tomto nepomůže. Pokud tuto nemoc neléčíte, ovlivňuje celý váš život, tudíž i těhotenství a miminko. možná když začnete řešit svůj problém, nebudete pak ani potřebovat pomáhat s otěhotněním. přeji vám ať se to podaří

15.8.2010 15:11

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)