Diagnostika a léčba kapavky

(Diskuze k tématu Léčba kapavky (gonorea))

Diagnostika a léčba kapavky

prosim Vás přítel si stěžuje na bolesti a palení při močení a má i příznaky kapavkyjá ale zatím nemám příznaky žádné a hlavne by byl problém kdyby se to dozvěděli rodiče tak by mně zajímalo kolik se platí za udělání testů na kapavku když mi není eště ani 18 a kolik tak stojí prášky děkuji předem a prosím o odpoved na e-mal

20.3.2010 13:55

Probíhá odesílání formuláře

RE: Diagnostika a léčba kapavky

Dobrý den, vyšetření i léčba tohoto onemocnění je hrazena ze zdravotního pojištění, maximálně si připlatíte nevelkou částku na antibiotika.

18.10.2010 13:30

Kvalitní  (16)    Nekvalitní  (0)

Dobrý den mám takový problém.Před cca 8 lety jsem měl kapavku,dobral jsem řádně antibiotika a příznaky zmizely.Jenže už asi cca 1 rok mne trápí pálení a řezání při močení, ale pouze tehdy pokud požiji alkohol jinak ne.Proto bych Vás rád tímto požádal o radu,zda to má něco společného s problémem víše uvedeném.Prosím o odpověď na e-mail ciro-jl@seznam.cz Předem děkuji za odpověď s pozdravem Jiří.

26.5.2011 12:56

Kvalitní  (15)    Nekvalitní  (0)

Dobrý den,
Po svědění při močení a výtoku z močové trubice jsem byl u urologa který u mne diagnostikoval zánět močové trubice.Jako medikaci mi předepsal antibiotika cotrimoxazol,příznaky nezmizely, nyní,po opětovné návštěvě urologa už 6tý den užívám jiná antibiotika - Ofloxin 200 a příznaky stále trvají,nemám horečku ale příznaky stále trvají.
Chtěl jsem se zeptat jak dlouho ,,běžně,,trvá léčba a co jiného lze použít při mé léčbě.Děkuji za odpověd.

13.7.2011 09:17

Kvalitní  (17)    Nekvalitní  (0)