Dobrý den,
chtěla bych se podělit o své zkušenosti s léčbou lupénky potýkám se s ní už třicet let,ale teď půl roku mám klid ,je to neuvěřitelné po měsíci mi všechny fleky zmizeli.Koupila jsem si mast na lupénku od dr.Michaelse je to opravdu paráda po 30-ti letech jsem si vyšla v krátkých rukávech a v sukni .Netvrdím ,že to bude fungovat na všechny druhy lupénky,ale za zkoušku to stojí a není to ani tolik nákladné malé balení masti stojí 760,-kč.Měla jsem i celou sadu přípravků,ale zabrala jen ta mast.Člověk se s ní naučí žít ale je to otrava tak Vám přeji hodně úspěchů a ať to alespoň někomu pomůže.
Mast dr. Michaelse
(Diskuze k tématu Léčba lupénky (psoriáza))
Kvapča
návštěvník
Počet příspěvků: 1 návštěvník
1.6.2011 12:13
Probíhá odesílání formuláře
Jana Berkyova
návštěvník
Počet příspěvků: 2
návštěvník
Počet příspěvků: 2
děkuji za radu,určitě vyzkouším :-)
28.1.2012 13:39
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Lenka73
návštěvník
Počet příspěvků: 1
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobrý den.Nemohu jinak než souhlasit.Lupénka se mi projevila po přechozené angíně.Všechny drobné ranky,které jsem měla do té doby po těle ,se "zanítily" a lékař mi sdělil že mám Cobnerův fenomén...předepsal mi masti a já začala s léčbou.....až jsem se dozvěděla o sadě od dr.Michaelse.Používám jí 2krát denně a mizí to.Vím,že je lupénka nevyléčitelná,ale tohle je asi doopravdy zázrak.Po 2 měsících je skoro vše pryč.Také vím,že to není nic levného,ale říkám si..do čeho jiného investovat víc peněz,než do svého zdraví...
8.2.2012 19:40
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Soutěž