Chci darovat spermie

(Diskuze k tématu Dárcovství spermií)

Chci darovat spermie

dobry den.je me 40 a mel bych zajem darovat spermie.ja vim ze dle vaseho dotazniku je pozde ale mam v tomto veku rocni dceru a nemam zadny problem jak se zdravim tak s ejakulaci ci podobnymi vecmi.dekuji

26.3.2010 08:07

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Chci darovat spermie / 26.3.2010 8:07

Dobrý večer,
bohužel ze zákona je věk dárce limitovaný a tento limit není z jakéhokoliv důvodu překročitelný.
Je mi líto, že Vám nemohu dát příznivější odpověď.

s pozdravem

MUDr.Vladimír Sobotka, Sanatorium Pronatal

26.3.2010 22:02

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)
Darovaní

Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Je mi 21 let mám středoškolské vzdělaní a chtěl bych darovat spermie. Jsem z Ostravy a nevím kde v okolí bych to mohl zkusit a hlavně bych se chtěl zeptat co vše darovaní obnáší. Děkuji Filípek

9.9.2010 09:11

Kvalitní  (12)    Nekvalitní  (0)
RE: Odpověd na Chci darovat spermie / 26.3.2010 8:07

Dobry den.Tiez by som sa chcel opytat ci mozem tu v cechach darovat spermie aj ked som zo slovenska.a ake su kriteria pre darovanie.dakujem za skoru odpoved.,

5.2.2011 22:12

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (2)
RE: Chci darovat spermie

Je nějaká možnost být dárcem spermatu v Jihočeském kraji, konkrétně okresy České Budějovice, Český Krumlov, nebo třeba Jindřichův Hradec? Všechny předpoklady splňuji bez problémů, mám 3 vlastní zdravé děti...
Pokud není možnost v Jihočeském kraji, kde jinde poblíž? Děkuji za odpovědi!

1.9.2010 23:02

Kvalitní  (12)    Nekvalitní  (0)

Dobrý den je mi 20 let a jsem student maturitního ekonomického oboru a chtěl bych se zeptat jestli stačí být studentem středního vzdělávacího oboru nebo musím být vystudovaný středním vzděláním.
Děkuji za odpověď.

15.9.2010 17:56

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (1)
RE: RE: Chci darovat spermie

Dobrý den,
vzdělání není stanované zákonem, můžete proto, pokud splníte ostatní zákonné požadavky, být dárcem spermatu.

MUDr.Vladimír Sobotka, Sanatorium Pronatal

15.9.2010 19:41

Dobrý den, je mi 33 a chci darovat spermie. Jsem VŠ 185/85. rád bych pomohl někomu, kdo to potřebuje. Sám mám malého syna. Kde se dají v Praze darovat spermie?valmont77@email.cz

25.8.2011 00:27

Allen331980

Dobrý den mám zaujem o darcu spermii, kedze moj manžel nemoze mat deti.chcela by som sa spytat, co vedie dárcov k darovaniu. Daju sa naozaj vylucit vsetky fyzické a psychicke choroby při testoch. Podlidhaju kontrole aj příbuzní darcu?? Dakujem vopred za vsetky užitocne informacie

21.12.2011 09:27

Zdravím všechny.Je mi 30 let.a chtěl bych darovat spermie.mám pulročního syna,zdraveho.co proto musím udělat.děkuji.napis te mi na mail-obi.obi@seznam.cz

2.1.2012 13:17