dobry den.je me 40 a mel bych zajem darovat spermie.ja vim ze dle vaseho dotazniku je pozde ale mam v tomto veku rocni dceru a nemam zadny problem jak se zdravim tak s ejakulaci ci podobnymi vecmi.dekuji
Chci darovat spermie
(Diskuze k tématu Dárcovství spermií)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
![]() | Basic member |
Počet příspěvků: 119
Dobrý večer,
bohužel ze zákona je věk dárce limitovaný a tento limit není z jakéhokoliv důvodu překročitelný.
Je mi líto, že Vám nemohu dát příznivější odpověď.
s pozdravem
MUDr.Vladimír Sobotka, Sanatorium Pronatal
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Je mi 21 let mám středoškolské vzdělaní a chtěl bych darovat spermie. Jsem z Ostravy a nevím kde v okolí bych to mohl zkusit a hlavně bych se chtěl zeptat co vše darovaní obnáší. Děkuji Filípek
návštěvník
Dobry den.Tiez by som sa chcel opytat ci mozem tu v cechach darovat spermie aj ked som zo slovenska.a ake su kriteria pre darovanie.dakujem za skoru odpoved.,
návštěvník
Je nějaká možnost být dárcem spermatu v Jihočeském kraji, konkrétně okresy České Budějovice, Český Krumlov, nebo třeba Jindřichův Hradec? Všechny předpoklady splňuji bez problémů, mám 3 vlastní zdravé děti...
Pokud není možnost v Jihočeském kraji, kde jinde poblíž? Děkuji za odpovědi!
návštěvník
Dobrý den je mi 20 let a jsem student maturitního ekonomického oboru a chtěl bych se zeptat jestli stačí být studentem středního vzdělávacího oboru nebo musím být vystudovaný středním vzděláním.
Děkuji za odpověď.
![]() | Basic member |
Počet příspěvků: 119
Dobrý den,
vzdělání není stanované zákonem, můžete proto, pokud splníte ostatní zákonné požadavky, být dárcem spermatu.
MUDr.Vladimír Sobotka, Sanatorium Pronatal
návštěvník
Dobrý den, je mi 33 a chci darovat spermie. Jsem VŠ 185/85. rád bych pomohl někomu, kdo to potřebuje. Sám mám malého syna. Kde se dají v Praze darovat spermie?valmont77@email.cz
návštěvník
Dobrý den mám zaujem o darcu spermii, kedze moj manžel nemoze mat deti.chcela by som sa spytat, co vedie dárcov k darovaniu. Daju sa naozaj vylucit vsetky fyzické a psychicke choroby při testoch. Podlidhaju kontrole aj příbuzní darcu?? Dakujem vopred za vsetky užitocne informacie
návštěvník
Zdravím všechny.Je mi 30 let.a chtěl bych darovat spermie.mám pulročního syna,zdraveho.co proto musím udělat.děkuji.napis te mi na mail-obi.obi@seznam.cz