Dobry den jmenuji jse josef a je mi 25 let.duvod proc jse chci stat darcem spermii je prosty ucastim jse uz darcovstvim plazmy.tak proc ne spermiepokud muzu nekomu pomoci svym spermatem k oplodneni lidem kteri stim maji problemy rad jse zucastnim
Nabídka dárcovství spermií
(Diskuze k tématu Dárcovství spermií)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobrý den Josefe, reaguji na Vaší nabídku..., strašně moc toužím být maminkou, mít děťátko a jít v mém v životě o další krok vpřed. Přirozenou cestou to nejde.., sice důvod není tak hrozný, ale... Žiji 3 roky s přítelkyní, která již má 12letého syna..., jenže já chci mít vlastní. Skype: honeyyy92153.
návštěvník
dobry den.je me 40 a letos cekam 2 dite.rad bych daroval spermie abych pomohl mladsim kteri nemuzou mit deti.pokud mate zajem piste
návštěvník
Dobrý den,
jsem VŠ, 45 let, otec čtyř dětí, nabízím spermie těm, kteří nemohou mít děti.
Martin
| Premium member |
Počet příspěvků: 408
Dobrý den,
děkuji za Váš e-mail. Velmi si vážíme Vaší nabídky, ale bohužel Vás musíme odmítnout. Dárcovství(spermií i vajíček) je možné jen do 35 let.
S pozdravem
M.Fischer,Repromeda,Brno
návštěvník
Dobrý den, pravidelně daruji plasmu, rád bych daroval i sperma.
SŠ
34 let
Radek
návštěvník
Dobrý den jmenuji se Jiří. Je mi 26 let a mám vysokoškolské vzdělání. Poslední dobou zjištuji, že je spoustu neplodných párů, kteří mají problém si založit rodinu. Proto bych rád pomohl svým spermatem těm lidem, kteří mají problémy s oplodněníma a umožnit jim žít normální život v rodině.
Dobrý den,
pokud máte zájem, můžete más kontaktovat.Čísla najdete na webu www.gyncentrum.com
MUDr.Pavel Čermák, Ph.D.
návštěvník
Příletí k Vám čáp - prověřený dárce spermatu
Milé dámy toužíte po dítěti a hledáte pomoc od dárce sperma? Jsem 33l vysokoškolák štíhlý 184 cm vysoký, zdravý muž. Rád sportuji, jsem nekuřák a téměř abstinent. Nabízím Vám svojí pomoc a asistenci metodami formou stříkačky, klasické cesty a také při umělém oplodnění. Mám vyšetřený spermiogram a rovněž všechna ostatní potřebná vyšetření pro dárce spermatu z kliniky asistované reprodukce s doporučením jako vhodný donor (dárce). Již jsem takto pomohl mnoho ženám a párům. Požaduji finanční odměnu za sperma 1.800,- Kč s možností opakování 1.200,-Kč, za asistenci (partnera) při umělém oplodnění na klinice cena dohodou a případné náklady na cestovné pokuď pojedu já za Vámi. Mohu přijet po předchozí dohodě s dostatečným předstihem kamkoliv. P.S. Proměnte svůj sen v nový život.
Martin
E-mail: ElegantGentleman@seznam.cz
tel.: 774 318 750 (sms), volat po dohodě.