Darování vajíček v 18 letech

(Diskuze k tématu Dárcovství vajíček)

Darování vajíček v 18 letech

Hezký den,

mám 18 let, studuji na SŠ (maturita mě čeká v květnu) a ráda bych darovala vajíčka v okolí Zlína (Brno, Olomouc, respektive Ostrava). Bohužel na většině míst chtějí 20 let. Kliniku někde daleko si nemůžu dovolit, i tak by to pro mě znamenalo dost dlouhé cestování, které je navíc i nákladné (a na klinikách, kde berou mladé, jsou kompenzace 1-15 tisíc, což by v případě 1 tisíce nepokrylo ani náklady na cestu, což si jako student nemůžu dovolit).

9.7.2011 09:48

Probíhá odesílání formuláře

RE: Darování vajíček v 18 letech

Dobrý den,

po ukončení 18 let a csložení maturuty Vám ci nebrání v dárcovství vajíček.Obě podmínky - věk 18 - 32 let a maturitu splňujete.Pokud máte
zájem, můžete se u nás objednat a my Vám vše vysvětlíme.

S pozdravem
MUDr.Pavel Čermák, Ph.D.
Gyncentrum Ostrava
www.gyncentrum.com

11.7.2011 08:39

Kvalitní  (6)    Nekvalitní  (0)
přiberu na váze?

dobrý den,jsem objednaná na darování vajíček,6.října jedu do Prahy na první návštěvu,zamímá mě zda při píchání injekcí přiberu na váze a také kolik návštěv přibližně budu muset absolvovat.Děkuji Zuzka

24.9.2011 21:35

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)
RE: přiberu na váze?

Dobrý den.
Váhový přírůstek není častý. Pokud se objeví, jde v absolutní většině případů pouze o zadržení vody a hmotnost se po odběru vajíček poměrně rychle vrací do normálu. Počet návštěv během stimulace záleží na tom jak budete reagovat. Obvykle stačí před odběrem 2 kontroly.
MUDr. Jan Šulc

26.9.2011 08:59

RE: Darování vajíček

Dobrý den jsem ze Zlína a chtěla bych darovat vajíčka jde to i ve Zlíně děkuji

2.11.2011 08:23

darování vajíček po IVF

Dobrý den,ráda bych darovala vajíčka.Sama jsem byla na IVF,byla zjištěna anovulace.Po prvním IVF mám dvojčata,která jsem donosila do 39tt.Jinak jsem uplně zdravá.Po OPU mě bylo odebráno 21 oocytu.Je možné v mém případě vajíčka darovat?Moc ráda bych pomohla.Děkuji za odpověď Romana Kočí

14.11.2011 14:45

RE: darování vajíček po IVF

Dobry den
určitě , ale měla byste postupit gynekologicky + geneticky vyšetřeni .
s pozdravem
Dr Samer ASSAD.

18.11.2011 11:07

RE: darování vajíček po IVF

Děkuji za odpověď,jsem moc ráda,že budu moci pomoct ,pokud budu mít testy dobré.

19.11.2011 08:05

Hezký den,

chtěla bych darovat vajíčka, ale někde je podmínkou býti biologickou matkou zdravého dítěte. Chci se zeptat zdali je to tak všude, nebo mohu darovat vajíčka i když jsem ještě nebyla těhotná?

Děkuji za odpověď

7.2.2012 13:15

Dobrý den.
Na našem pracovišti podmínka dítěte neplatí. Máte-li zájem o podrobnější informace, napište na info@gest.cz
MUDr. Jan Šulc

7.2.2012 13:28