Dobrý den, chtěla bych darovat vajíčka v Olomouci a chtěla bych se zeptat pokud eru antikoncepci jestli sou má avjíčka použitelná,děkuji za odpověď
Darování vajíček a antikoncepce
(Diskuze k tématu Dárcovství vajíček)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
Dobrý den,
předchozí užívání antikoncepce nemá vliv na kvalitu vajíček v IVF cyklu. Naopak, užívání antikoncepce je pro načasování stimulace vaječníků v dárcovském cyklu výhodné.
S pozdravem Alena Košťáková
návštěvník
Počet příspěvků: 11
Ahoj Anynny!
Já jsem čekatelka na darovaná vajíčka ve Fakultní nemocnici Olomouc a už půl roku čekám na takovou hodnou ženu jako jsi Ty! Nemocnice hradí dárkyním za darování 15 tis. Kč. Jestli tedy opravdu chceš a můžeš darovat, objednej se prosím na konzultaci do CAR FN Olomouc na tel. č. 585 853 178. Máš předem můj neskonalý dík a obdiv a mě konečně svítá naděje, že se dočkám těhotenského bříška! Pokud mě budeš chtít kontaktovat, můj mail je: svitani@atlas.cz
návštěvník
Počet příspěvků: 2
Dobrý den, jsem ráda že jste napsla,budu se snažit objednat co nejdřív,opravdu chci pomoct ženám které dítě moc chtějí a nemůžou.Určitě se Vám ozvu až budu po všech vyšetřeních a budu se chystat na odběry
návštěvník
Počet příspěvků: 1
dobry den chtela bych darovat vajicka jsem zdrava mam dva zdrave syny 4 a 2 . a nevim ka v olomouci zajit
návštěvník
pro nikolku:
V Olomouci jsou dvě CAR, jedno je ve Fakultní nemocnici Olomouc, ul. I.P.Pavlova 6, 775 20 Olomouc, tel.: 585 853 178 a druhé se jmenuje FERTIMED Olomouc, ale ulici ani telefon neznám, protože se léčím ve FN OL.
návštěvník
Díky moc, už teď mám velkou radost, že v dohledné době mi zavolají z nemocnice a půjdu na ET....těším se! A ještě jednou děkuji za ochotu pomáhat druhým...!
návštěvník
Počet příspěvků: 5
Dobrý den, ráda bych darovala vajíčka. Mám ročního chlapečka,zdravého, vše v pořádku.. Jen co tak čtu, že dárkyně musí mít SŠ vzdělání. To znamená, že teda zájemkyně se základním vzdělání,slušné,zdravé nemohou darovat..??? Děkuji moc za odpověď,
Monika
Dobrý den.
Na našem pracovišti není SŠ vzdělání podmínkou. Máte-li zájem, napište na info@gest.cz a rádi Vám zašleme podrobné informace.
MUDr. Jan Šulc
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobrý den,
chtěla bych darovat vajíčka, mám 33 let a dvě děti. Nemám žádnou nemoc ani zdravotní komplikace, děti jsou také zdravé. Jen jako antikoncepci beru injekce Depo-proveru, dělalo by to problémy?
Je nějaká klinika i v Uherské Hradišti nebo Zlíně, kam bych se mohla obrátit?
Díky