Darování vajíček a antikoncepce

(Diskuze k tématu Dárcovství vajíček)

Darování vajíček a antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych darovat vajíčka v Olomouci a chtěla bych se zeptat pokud eru antikoncepci jestli sou má avjíčka použitelná,děkuji za odpověď

9.6.2010 09:26

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Darování vajíček a antikoncepce / 9.6.2010 9:26

Dobrý den,

předchozí užívání antikoncepce nemá vliv na kvalitu vajíček v IVF cyklu. Naopak, užívání antikoncepce je pro načasování stimulace vaječníků v dárcovském cyklu výhodné.

S pozdravem Alena Košťáková

9.6.2010 11:00

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Ahoj Anynny!
Já jsem čekatelka na darovaná vajíčka ve Fakultní nemocnici Olomouc a už půl roku čekám na takovou hodnou ženu jako jsi Ty! Nemocnice hradí dárkyním za darování 15 tis. Kč. Jestli tedy opravdu chceš a můžeš darovat, objednej se prosím na konzultaci do CAR FN Olomouc na tel. č. 585 853 178. Máš předem můj neskonalý dík a obdiv a mě konečně svítá naděje, že se dočkám těhotenského bříška! Pokud mě budeš chtít kontaktovat, můj mail je: svitani@atlas.cz

9.6.2010 17:58

Dobrý den, jsem ráda že jste napsla,budu se snažit objednat co nejdřív,opravdu chci pomoct ženám které dítě moc chtějí a nemůžou.Určitě se Vám ozvu až budu po všech vyšetřeních a budu se chystat na odběry

9.6.2010 18:07

dobry den chtela bych darovat vajicka jsem zdrava mam dva zdrave syny 4 a 2 . a nevim ka v olomouci zajit

9.6.2010 18:36

pro nikolku:
V Olomouci jsou dvě CAR, jedno je ve Fakultní nemocnici Olomouc, ul. I.P.Pavlova 6, 775 20 Olomouc, tel.: 585 853 178 a druhé se jmenuje FERTIMED Olomouc, ale ulici ani telefon neznám, protože se léčím ve FN OL.

16.6.2010 15:45

Díky moc, už teď mám velkou radost, že v dohledné době mi zavolají z nemocnice a půjdu na ET....těším se! A ještě jednou děkuji za ochotu pomáhat druhým...!

11.6.2010 15:41

RE: Darování vajíček a antikoncepce

Dobrý den, ráda bych darovala vajíčka. Mám ročního chlapečka,zdravého, vše v pořádku.. Jen co tak čtu, že dárkyně musí mít SŠ vzdělání. To znamená, že teda zájemkyně se základním vzdělání,slušné,zdravé nemohou darovat..??? Děkuji moc za odpověď,

Monika

30.8.2010 20:05

RE: Darování vajíček a antikoncepce

Dobrý den.
Na našem pracovišti není SŠ vzdělání podmínkou. Máte-li zájem, napište na info@gest.cz a rádi Vám zašleme podrobné informace.
MUDr. Jan Šulc

31.8.2010 17:35

Darování vajíček a Depo-Provera

Dobrý den,
chtěla bych darovat vajíčka, mám 33 let a dvě děti. Nemám žádnou nemoc ani zdravotní komplikace, děti jsou také zdravé. Jen jako antikoncepci beru injekce Depo-proveru, dělalo by to problémy?
Je nějaká klinika i v Uherské Hradišti nebo Zlíně, kam bych se mohla obrátit?
Díky

23.3.2011 09:35