Dobrý den, mám vážný zájem o darování mých vajíček. Je mi 19 let a když jsem toto četla, řekla jsem si, že bych někomu tímto velmi pomohla a zároven pomohla i sobě po finanční stránce. Pokud by bylo možno darovala bych vajíčka ihned.
Zájem darovat vajíčka
(Diskuze k tématu Dárcovství vajíček)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
Dobrý den,
není problém, můžete se nás objednat na telefonních číslech , uvedených na našem webu www.gyncentrum.com.Rádi Vás uvidíme.
MUDr.Pavel Čermák, Ph.D.
návštěvník
Počet příspěvků: 3
Dobry den,jsem darkyne vajiček chtela jsem se zeptat,jelikoz jsem se přestehovala z brna do šumperka,tak nevim zdali je tu take nejaka klinika na odber vajiček??
Dobrý den, zavolejte sestře na číslo 606676285 (Vl.Macková) a domluvte se na podrobnostech.
www.hozdora.cz
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobrý den, mám 30 let, dvě zdravé děti, ráda bych darovala vajíčka potřebné ženě, jsem z olomouckého kraje.
Ještě mě zajímá, co jako dárkyně si hradím při drování vajíček???
![]() | Premium member |
Počet příspěvků: 424
Dobrý den,
vážím si Vaší nabídky a děkuji. V případě zájmu o bližší informace ze sanatoria REPROMEDA, prosím, kontaktujte naši recepci na info@repromeda.cz.
Dárkyním vajíček nevznikají v této souvislosti žádné náklady.
S pozdravem MUDr. Lenka Hromadová
Dobrý den,
neplatíte samozřejmě nic, naopak bude mít kompenzovány náklady a ztrátu času. Objednat se můžete na telefoním číslo 585 221 281 nebo 585 221 292 pro pracoviště FERTIMEDu v Olomouci.
www.fertimed.cz
návštěvník
Počet příspěvků: 4
Pokud mate zajem darovat vajicka, dejte mi prosim vedet. Rada bych se s Vami domluvila.
Predem dekuji za zpravu
Naty
návštěvník
Dobry den,chtela bych se zeptat jestli nekdo pozna,ze jsem pred tremi mesici darovala vajicka,myslim z doktorů.Dekuji
návštěvník
Dobrý den, je mi 18 let a ráda bych darovala vajíčka.
Chtěla bych se zeptat jestli je možno darovat, když jsem ještě neměla pohlavní styk.
návštěvník
Ahoj, jsem 19-ti letá studentka střední školy (bezdětná). Moc ráda bych pomohla nějakému páru k dítku a k tomu si přivydělala ke studiu. jsem z Ústeckého kraje. email: romana.majdcinska@seznam.cz
návštěvník
Dobrý den, chci se poptat jestli máte zkušenost s darováním vajíček (jako dárkyně) a mohli byste mi doporučit nějakou kliniku v Praze.. Samozřejmě se zajímám i z hlediska finanční odměny. Díky R
návštěvník
Dobrý den chtěla bych se zeptat jestly bych mohla darovat vajícka mam 1 źdrave dite a je mi 18 let ale bohuzel nemam stredni skolu. Slysela jsem ze stredni skola je podminka. dekuji za odpoved. andrea
Dobrý den.
Střední škola není na našem pracovišti absolutně nezbytnou podmínkou darování vajíček. Máte-li zájem o bližší informace, napište na info@gest.cz
MUDr. Jan Šulc
návštěvník
Dobrý den,je možno v Plzni darovat vajíčka? A pokud ano,prosím o kontakt. Předem děkuji
návštěvník
dobrý den,mela bych zajem o darovani vajicek,je mi 19 let(bezdetna) na stredni skole,ale bojim se,ze by mohli byt nejaky komplikace a ze bych sama uz pak nemohla mit deti,nebo,ze by se neco zvrtlo a ja pak mela dozivotni bolesti...muze se tohle stat?Ci mate nekdo prosim s timhle uz zkusenosti?dekuji za odpoved... mirdisss@seznam.cz