Zájem darovat vajíčka

(Diskuze k tématu Dárcovství vajíček)

Zájem darovat vajíčka

Dobrý den, mám vážný zájem o darování mých vajíček. Je mi 19 let a když jsem toto četla, řekla jsem si, že bych někomu tímto velmi pomohla a zároven pomohla i sobě po finanční stránce. Pokud by bylo možno darovala bych vajíčka ihned.

14.8.2010 13:42

Probíhá odesílání formuláře

RE: Zájem darovat vajíčka

Dobrý den,
není problém, můžete se nás objednat na telefonních číslech , uvedených na našem webu www.gyncentrum.com.Rádi Vás uvidíme.

MUDr.Pavel Čermák, Ph.D.

16.8.2010 07:20

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)
RE: RE: Zájem darovat vajíčka

Dobry den,jsem darkyne vajiček chtela jsem se zeptat,jelikoz jsem se přestehovala z brna do šumperka,tak nevim zdali je tu take nejaka klinika na odber vajiček??

16.8.2010 07:38

RE: RE: RE: Zájem darovat vajíčka

Dobrý den, zavolejte sestře na číslo 606676285 (Vl.Macková) a domluvte se na podrobnostech.
www.hozdora.cz

16.8.2010 08:43

Nabídka darování vajíček

Dobrý den, mám 30 let, dvě zdravé děti, ráda bych darovala vajíčka potřebné ženě, jsem z olomouckého kraje.
Ještě mě zajímá, co jako dárkyně si hradím při drování vajíček???

23.1.2011 15:30

RE: Nabídka darování vajíček

Dobrý den,
vážím si Vaší nabídky a děkuji. V případě zájmu o bližší informace ze sanatoria REPROMEDA, prosím, kontaktujte naši recepci na info@repromeda.cz.
Dárkyním vajíček nevznikají v této souvislosti žádné náklady.
S pozdravem MUDr. Lenka Hromadová

24.1.2011 14:29

Dobrý den,

neplatíte samozřejmě nic, naopak bude mít kompenzovány náklady a ztrátu času. Objednat se můžete na telefoním číslo 585 221 281 nebo 585 221 292 pro pracoviště FERTIMEDu v Olomouci.
www.fertimed.cz

25.1.2011 11:03

Pokud mate zajem darovat vajicka, dejte mi prosim vedet. Rada bych se s Vami domluvila.
Predem dekuji za zpravu

Naty

24.2.2011 22:18

Dobry den,chtela bych se zeptat jestli nekdo pozna,ze jsem pred tremi mesici darovala vajicka,myslim z doktorů.Dekuji

4.2.2011 13:08

Dobrý den, je mi 18 let a ráda bych darovala vajíčka.
Chtěla bych se zeptat jestli je možno darovat, když jsem ještě neměla pohlavní styk.

6.2.2011 13:58

Mám zájem darovat

Ahoj, jsem 19-ti letá studentka střední školy (bezdětná). Moc ráda bych pomohla nějakému páru k dítku a k tomu si přivydělala ke studiu. jsem z Ústeckého kraje. email: romana.majdcinska@seznam.cz

6.3.2011 21:44

Dobrý den, chci se poptat jestli máte zkušenost s darováním vajíček (jako dárkyně) a mohli byste mi doporučit nějakou kliniku v Praze.. Samozřejmě se zajímám i z hlediska finanční odměny. Díky R

16.3.2011 15:53

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestly bych mohla darovat vajícka mam 1 źdrave dite a je mi 18 let ale bohuzel nemam stredni skolu. Slysela jsem ze stredni skola je podminka. dekuji za odpoved. andrea

4.7.2011 15:29

Dobrý den.
Střední škola není na našem pracovišti absolutně nezbytnou podmínkou darování vajíček. Máte-li zájem o bližší informace, napište na info@gest.cz
MUDr. Jan Šulc

4.7.2011 16:41

Dobrý den,je možno v Plzni darovat vajíčka? A pokud ano,prosím o kontakt. Předem děkuji

2.8.2011 15:34

dobrý den,mela bych zajem o darovani vajicek,je mi 19 let(bezdetna) na stredni skole,ale bojim se,ze by mohli byt nejaky komplikace a ze bych sama uz pak nemohla mit deti,nebo,ze by se neco zvrtlo a ja pak mela dozivotni bolesti...muze se tohle stat?Ci mate nekdo prosim s timhle uz zkusenosti?dekuji za odpoved... mirdisss@seznam.cz

14.9.2011 18:15