Dárcovství vajíček Karlovy Vary

(Diskuze k tématu Dárcovství vajíček)

Dárcovství vajíček Karlovy Vary

Dobrý den.
Já a mé dvě kamarádky bychom měli veliký zájem o darování vajíček. Nemáme s tím žádné zkušenosti, aproto bychom se rády dozvěděli více informací. Věk 18-19, bezdětné. Zajímalo by nás jak zákrok probíhá, co všechno je k němu potřeba ze strany dárce a jestli tento zákrok má nějaký vliv do budoucna na naši plodnost. Bohužel nemáme možnost se k zákroku dostavit na Pražské kliniky, proto bychom byli rády, kdyby jste doporučily kliniky v Karlových Varech.
Děkujeme:)

7.5.2011 18:48

Probíhá odesílání formuláře

RE: Dárcovství vajíček Karlovy Vary

* případně také jestli je u darování vajíček překážkou panenství

13.5.2011 16:07

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Dobrý den.
Odběr vajíček se provádí pod kontrolou ultrazvukem vaginální sondou, tedy přes pochvy. U ženy, která ještě neměla pohlavní styk, tento zákrok nepovažuji za vhodný.
MUDr. Jan Šulc

16.5.2011 09:39

Kvalitní  (7)    Nekvalitní  (0)

Dobrý den, jsem maminka dvou zdravých dětí, které jsou pro mě vším. Vím, že ne každá žena má tuto možnost proto bych ráda pomohla darováním vajíček. Četla jsem si nějaké informace co a jak se podniká a ráda bych se zeptala kam bych se mohla obratit v okolí Karlových Varu- Sokolova. Moc děkuji za odpoved.

28.10.2011 11:05

Dobry den
Určitě . byste mohla ale vás čeká geneticky vyšetřeni + gynekologicky
asi k centrum reprodukce Dr Uher . u bechorovky karlovy
držim vám pálce .
Dr Samer Assad.

28.10.2011 11:26

Dobrý den chtela jsem se zeptat jestli mohu darovat vajíčka pokud se lečím s cystami na vajecníkach a podstoupila jsem laparoskopii,a lecim si je jen vitaminem B Thiaminem!rada bych chtela nejake te mamince co ma problemy s otehotnenim pomoci dekuji za odpoved Lucie

28.10.2011 19:32