Darování vajiček a astma

(Diskuze k tématu Dárcovství vajíček)

Darování vajiček a astma

Dobrý den chtěla bych se zapojit do programu darovanívajíček mám 2zdravé děti kluka a holčičku je 26,let zdravotní problemy nemám pouze astma,můžete my poradit a říci zda se můžu zapojit děkuji mockrát za odpověd nasledanou Eva

9.3.2010 06:45

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Darování vajiček a astma / 9.3.2010 6:45

Dobrý den,
pokud máte zájem o darování vajíček, můžete se kdykoliv, i bez předchozího objednání dostavit na kliniku Unica, Barvičova 53, Brno, viz www.unica.cz, kde s Vám vše podrobně probereme a provedeme rovnou krevní odběry nezbytné pro zařazení mezi dáryně.
dr. Pavel Otevřel, Unica, Brno

9.3.2010 09:23

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)
Odpověd na Darování vajiček a astma / 9.3.2010 6:45

Ahoj Evi, pokud jsi z Moravskoslezského nebo Olomouckého kraje, ozvi se mi prosím,hledám dárkyni, protože se léčím ve FN Olomouc a jsem z FM. Můj mail: svitani@atlas.cz nebo tel.: 602 818 701 Měj se hezky! Bibi

9.3.2010 16:44

Darování vajíček a astma

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat zda bych se mohla stát dárkyní vajíček. Jsem studentka, je mi 20 let, nekuřačka, aktivně sportuji, BMI mám 20. Před nedávnem jsem si dokonce nechávala kontrolovat srdce, kvůli sportu a kontrola dopadla dobře. V naší rodině nejsou žádné dědičné choroby. Ale mám lehké astma. Byl by to problém?

Předem děkuji za odpověď

15.1.2011 22:37

RE: Darování vajíček a astma

Dobrý den.
O zařazení mezi dárkyně po stránce negynekologických onemocnění rozhoduje především genetik. Myslím ale, že lehké asthma není důvodem k vyřazení. Máte-li zájem o podrobnější informace o tom, jak vše probíhá, napiště na info@gest.cz.
MUDr. Jan Šulc

17.1.2011 09:11