Podmínky darování vajíček

(Diskuze k tématu Dárcovství vajíček)

Podmínky darování vajíček

Dobrý den.Chtěla jsem se zeptat je mi 25 let a mám 3 letou dceru,jake jsou podmínky k darování vajíček.Děkuji

9.7.2010 13:02

Probíhá odesílání formuláře

RE: Podmínky darování vajíček

Ahoj Lenko,
podmínkou darování vajíček, je věk do 35 let a dobrý zdrav.stav. Resp. musíš projít krevními a genetickými testy, zda nemáš žádnou geneticky nebo pohl.přenosnou chorobu. Pokud nemáš žádné závažné onemocnění, neměl by to být problém. Krevní i gen. testy podstupují všechny ženy, které nemohou otěhotnět přirozenou cestou a jdou na umělé oplodnění s dárcovským vajíčkem. Já sama jsem čekatelka na dárkyně vajíček ve FN Olomouc, pokud jsi z OL nebo okolí, můžeš se na darování objednat tam. Tel.: je 585 853 178. Měj se hezky! ;o)

11.7.2010 16:16

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)
RE: RE: Podmínky darování vajíček

Já jsem z Ostravy a děkuji za inforrmace

12.7.2010 10:04

RE: RE: Podmínky darování vajíček

Ahoj,jak to prosím chodí v Olomouci při darování vajček? Mám dve holčičky 7 let a 7měsícu a přemýšlím že bych někemu pomohla k miminku! Je problém když beru hormonální antykoncepci? díky Lucka

11.10.2010 12:26

Dobrý den,
pro zařazení zdravé ženy mezi 18 a 35 lety věku do dárcovského programu jako dárkyni vajíček je nutné normální gynekologické, genetické a serologické vyšetření. Pokud byste chtěla u nás darovat vajíčka, objednejte se na telefonní lince +420 233 311 523, budeme velmi rádi.
S pozdravem MUDr. Alena Košťáková

21.7.2010 11:44

Dobrý den chtěla bych se zeptat je mi 19let a mám syny 11letého a 3letého syna.oba jsou zdraví.Jestly bych moha darovat vajíčka a jak se mám svámi s kontaktovat?Děkuji za odpověd. Zuzana Flachsová mé číslo je 605559968(o vás jsem se dozvěděla od kamarádky)

29.7.2010 13:01

Dobry den,chtela jsem se zeptat jsem darkyne vajíček byla jsem už na odberach 3krat,ale jelikoz jsem se přestehovala a bydlim v šumperku,tak nevim kam mam jit,abych mohla znovu darovat,budete tak hodni a poradíte mi??S pozdravem p.Divácká

13.8.2010 13:55