Dobrý den chtěla bych darovat vajíčko prosím jake jsou podmínky k darování?Je mi 26 let mám 2 děti.
Děkuji za odpověd
Podmínky darování vajíček
(Diskuze k tématu Dárcovství vajíček)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
![]() | Basic member |
Počet příspěvků: 119
Vážená paní,
o dárkyně zájem máme.
Pokud nám pošlete Vaše telefonní číslo, spojíme s Vámi a domluvíme další postup.
Děkuji, s pozdravem
Doc.MUDr.T.Mardešić CSc., vedoucí lékař Sanatoria Pronatal (www.pronatal.cz)
návštěvník
Počet příspěvků: 1
mam zajem o darovani vajiček je mi 31 let a mam dceru Sáru jake jsou podminky atd diky email:hanamarie1@seznam.cz,tel:736136451
návštěvník
Počet příspěvků: 11
Odkud jsi Katko, mohla bys darovat vajíčka ve FN Olomouc? Moje prosba - hledám dárkyni, je níže. Díky!
návštěvník
Počet příspěvků: 3
návštěvník
návštěvník
Počet příspěvků: 2
ahoj zháníš ještě dárce vajček? ráda bych pomohla!
Dobrý den,
pokud máte zájem na dárcovství vajíček, můžete se u nás objednat.Telefonní čísla najdete na našem webu www.gyncentrum com
Vše Vám podrobně vysvětlíme a kompletně vyšetříme.
MUDr.Pavel Čermák, Ph.D.
Gyncentrum Ostrava
Dobrý den,
pokud splňujete věkovou hranici 18 - 32 let a máte ukončené vzdělní maturitou , můžete se nám ozvat , kontakt najdete na našich web stránkách www.gyncentrum.com.
S pozdravem
MUDr.Pavel Čermák, Ph.D.
návštěvník
Dobrý den,jsem z Ostravy,je mi 21 let,po zdravotní stránce vpořádku,ráda bych darovala vajíčka,děti nemám a ani je neplánuji.Mohli by jste mi poradit kde se mohu obrátit?Maturitu nemám,jsem vyučená,úspěšně podnikám a nechápu proč musí být podmínka maturitní vzdělání,kdyžji jinde nepožadují....Děkuji
Dobrý den,
maturitu vesměs vyžadují příjemkyně vajíček. Pokud máte zájem, můžete se u nás domluvit na konzultaci.
MUDr.Pavel Čermák, Ph.D.
www.gyncentrum. com
Dobrý den,
ze zákona mohou darovat zdravé ženy ve věku 18-35let.
Každé IVF pracoviště má však své vnitřní limity, na klinice Unica např. věk 20-29let.
To, že máte děti je plusem. Další vyšetření (genetika, hormony apod. ) budou provedena na klinice.
Pokud máte zájem, naleznete další info na našich stránkách, nebo se můžete osobně obrátit na naše IVF asistetky, které Vám vše detailně vysvětlí.
prim.dr. P. Otevřel, Unica, Brno, www.unica.cz
Dobrý den,
pokud byste chtěla u nás darovat vajíčka,
budeme velmi rádi, když nám odešlete kontakt na e-mail
info@pragueivf.cz nebo se objednáte telefonicky na čísle + 420 233 311 523.
S pozdravem Alena Košťáková
Prague Fertility Centre
návštěvník
Počet příspěvků: 10
DOBRY DEN KOLIK POSKYTUJETE ZA DRACOSTVI VAJICEK KC DIKY ZEMANOVA
návštěvník
Počet příspěvků: 11
Ahoj Kačenko!
Já jsem z FM a ve FN Olomouc se léčím. Dojíždění není problém, spoje jsou dobré a z FM jsem v OL za hodinu. Z Ovy je to ještě blíž. Pokud chceš darovat v nějakém Centru asistované reprodukce vajíčka, nevadilo by ti cca 3 - 4x dojet do Olomouce? V podstatě se jedná o vstupní konzultaci, genetiku můžeš absolvovat ve FN Ostrava-Poruba (já ji tam absolvovala taky, výsledky ti pošlou poštou) a pak už jenom kontrolní ultrazvuky při stimulaci a jednorázově odběr vajíček. Finanční odměna od nemocnice je 15 000 Kč. Pokud bys cokoli dalšího potřebovala vědět, napiš nebo zavolej. Můj telefon je: 602 818 701.
návštěvník
Dobrý den.Chtěla jsem se zeptat je mi 25 let a mám 3 letou dceru,jaké jsou podmínky k darování vajíček.Děkuji
návštěvník
Dobrý den chtěla bych darovat vajíčka jsem z olomouckého kraje.Mám už dvě děti další už neplánuji.Můžete mi poradit na koho se mám obrátit?nikol3@email.cz Děkuji Šurmanová Nikol
Dobrý den,
pokud máte vážný zájem, můžete kontaktovat naši kliniku Gyncentrum Ostrava , telefonní čísla najdete na našem webu www.gyncentrum.com.Vše Vám podrobně vysvětlíme.
MUDr.Pavel Čermák, Ph.D.
![]() | Premium member |
Počet příspěvků: 431
Dobrý den,
děkuji za Váš zájem stát se dárkyní vajíček, velmi si toho vážíme.
Pokud byste chtěla a mohla dojíždět za námi do Brna, ohledně bližších informací, prosím, kontaktujte naši koordinátorku léčby paní Vavřín Kučerovou na jejím emailu koordinatorka@repromeda.cz.
Se srdečným pozdravem MUDr. Lenka Hromadová
návštěvník
Dobrý den, jsem dvacetiletá bezdětná studentka VŠ v Olomouci, ráda bych darovala vajíčko, nevím, zda - li je to u bezdětné ženy možné a taky nevím, na koho se mám obrátit, děkuji za odpověď.
![]() | Premium member |
Dobrý den,
děkuji za Váš zájem darovat vajíčka, velmi si toho vážím. Ohledně podrobností mne můžete kontaktovat na mém e-mailu lhromadova@repromeda.cz.
S pozdravem MUDr. Lenka Hromadová, REPROMEDA Brno
návštěvník
Dobrý den,jmenuji se Michaela Nová a je mi 26 a jsem z Plzně.Mám 1dítě.Chtěla jsem se zeptat,kde bych zjistila,jestli jsem vhodná dárkyně,protože jsem obézní a co jsem se dočetla mohou darovat jen ženy s maturitou.Děkuji předem za odpověď
Dobrý den.
Na našem pracovišti nevyžadujeme maturitu, po stránce obezity nedoporučujeme darování ženám, které mají BMI (body mass index) vyšší než 30 (výpočet najdete na internetu).
MUDr. Jan Šulc
návštěvník
Dobrý den,minulý měsíc mi bylo 34let,mám syna a ráda bych darovala vajíčka,jsem z Olomouce,ale nevím zda jsem již nepřekročila věkovou hranici.
návštěvník
Počet příspěvků: 4
Dobry den,
shanim darkyni, diky niz bych se dostala na zacatek poradniku. Prosim, ozvete se mi, abychom se mohli domluvit..
dekuji predem za pomoc
Naty
Dobrý den,
v našem centru by jste mohla přijít na řadu okamžitě.
s pozdravem
Doc. MUDr. Aleš Sobek CSc.
Boleslavova 2
772 00 Olomouc
www.fertimed.cz
návštěvník
Počet příspěvků: 9
muzu se zeptat odkud jste?
návštěvník
Počet příspěvků: 4
Z Prahy. Bylo by to pro Vas mozne?
návštěvník
urcite a kam chodite ?kdyztak mi napiste na e-meil petratomiskova@centrum.cz
návštěvník
psala jsem vam na meil ))
Dobrý den.
Dovoluji si upozornit pacientky, které mají zájem o léčbu s užitím darovaných vajíček, že na našem pracovišti není v současnosti třeba shánět dárkyni k získání 1. místa v pořadníku. Čekací doba je cca 2 měsíce. To je doba, která se stejně třeba k naplánování všech postupů, k synchronizaci cyklu, případně k vyřízení žádosti o úhradu na pojišťovně.
MUDr. Jan Šulc
návštěvník
Dobry den jestli ješte hledate darkinu tak mi naapište a domluvime se tessMc@seznam.cz
návštěvník
Dobrý den,chci darovat vajíčka ale problém je v tom že většinou chtějí ženy do 33let,mě je 34let v srpnu bude 35let.Mám pořád zájem darovat,sama už mám dvě děti jsou uplně zdravé,je jim už 9 a 5let,porody jsem měla bez komplikací a rychlé.Jestly to ještě jde ráda daruji stačí napsat nebo zavolat na email lolaan@seznam.cz tel.608428816 mohu ihned pomoct.Hladíková Radka
návštěvník
Ahoj je mi 26 let jsem z Plzne rada bych se stala darkyni vajicek tez muzu pomoci jine mamine karolina.jirina@atlas.cz 720317955 karolina
![]() | Premium member |
Dobrý den,
pokud byste měla zájem anonymně darovat vajíčka v našem sanatoriu, prosím, kontaktujte nás na telefonním čísle recepce sanatoria REPROMEDA 533306351.
S pozdravem MUDr. Lenka Hromadová
návštěvník
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestly je odběr vajíčka bolestivý.
Děkuju za odpověď Martina.
návštěvník
Dobrý den, chtěla ybch se zeptat jestly odebrání vajíček je bolestivé. Chtěla bych darovat vajíčka je mi 23 let a mám dvě děti. Prosím o informace o zaslání do emailu venndy.15@seznam.cz
Dobrý den,
odběr vajíček není bolestivý, protože je prováděn v celkové anestesii, která se podává nitrožilně.Pokd máte zájem, můžete nás kontaktovat a objednat se ke konzultaci, kde Vám vše vysvětlíme.
MUDr.Pavel Čermák, Ph.D.
Gyncentrum Ostrava
www.gyncentrum.com
![]() | Premium member |
Dobrý den,
odběr vajíček se provádí v celkové anestezii, není bolestivý.
S pozdravem MUDr. Lenka Hromadová
návštěvník
Dobrý den, ráda bych darovala vajíčko, zajímalo by mě zda je to možné u někoho, kdo nemá ještě dítě. Je mi 20 let. Děkuji za odpověď.
![]() | Premium member |
Dobrý den,
děkuji za Váš zájem stát se dárkyní vajíček. Vlastní dítě pro zařazení do registru dárkyň není podmínkou. Pokud byste měla zájem o další informace, prosím, kontaktujte mne na mém e-mailu lhromadova@repromeda.cz. Spolupracujeme s lékaři v Moravskoslezském kraji, které byste mohla případně navštívit pro provedení vyšetření a uskutečnění cyklu pro odběr vajíček.
S pozdarvem MUDr. Lenka Hromadová
Dobrý den.
Zákonem je věk dárkyně stanoven na 18-35 let.
Bezdětnost není na našem pracovišti na závadu.
V případě o podrobné informace napište na www.gest.cz
MUDr. Jan Šulc
Dobrý den,
věk máte v pořádku, ještě požadujeme středoškolské vzdělání, ukončené maturitou.Pokud i toto splňujete , můžete nás navštívit ke konzultaci, kde Vám vše vysvětlíme.
S pozdravem
MUDr.Pavel Čermák, Ph.D.
Gyncentrum Ostrava
www.gyncentrum.com
Samozřejmě je to možné, můžete se k nám objednat na konzultaci : tel 585 22 12 81
Doc. MUDr. Aleš Sobek, CSc.
www.fertimed.cz
návštěvník
Dobrý den, je mi 34 let,mám dvě děti 15 a 1,5 let,obě zdravé.Sama jsem také bez vážných zdravotních problémů.Vážím 64kg při výšce 166cm.Mám dokončené vzdělání bez maturity a nedokončenou nástavbu (díky těhotenství).Měla bych zájem o dárcovství vajíček.Jsem z Ostravy,dojezd po moravsko-slezském kraji není problém.Děkuji za odpověď.Karin V.
Dobrý den,
děkujeme za Váš zájem, aůe podmínky jsou věk 18 - 32 let a maturita.
S pozdravem
MUDr.Pavel Čermák, Ph.D.
Gyncentrum Ostrava
návštěvník
Dobrý den,ráda bych darovala vajíčko,je mi 21 let,po zdravotní stránce naprosto vpořádku,ale maturitu nemám-podnikám a nepotřebuju ji,je možné se obrátit na vaši kliniku?Případně je možné se v Ostravě obrátit ještě někde jinde,když upřednostňujete jen uchazečky s maturitou?Děkuji.
návštěvník
Dobrý den, chtěla bych darovat vajíčka. Je mi 34 let, jsem zdravá a mám již 2 děti. Děkuji všem za odpověď na mail: RBalage@centrum.cz
návštěvník
dobry den pokud by mel nekdo zajem mohu darovat vajicka ,krevni skupina B plus a darkyni jsem uz byla .petratomiskova@centrum.cz
návštěvník
Dobrý den,
jsem z Karlových Varů, mám dvě zdravé děti, středoškolské vzdělání a v únoru mi bude 30let. Ráda bych darovala vajíčka. Protože momentálně kojím, zajímalo by mě, je-li třeba po ukončení kojení nějaký čas vyčkat, nebo je možné darovat ihned? Jsou kontraindikací běžné alergie (pyly, prach..) a s nimi spojené lehké astma?
Za odpověď předem děkuji :)
Dobrý den.
Alergie obecně nevadí. Definitivní závěr ale musí říci genetik. S kojením je třeba skončit a vyčkat cca 2 až 3 měsíce.
Máte-li zájem o podorbnější informace, napište na info@gest.cz
MUDr. Jan Šulc
návštěvník
Dobrý den, je mi 21 let a ráda bych darovala vajíčka. Chtěla bych se zepat, co je k tomu třeba udělat? Děkuji za odpověď. S pozdravem Sandra Barboričová.
návštěvník
Dobrý den, chtěla bych darovat vajíčko v okolí Olomouce, pokud je to možné. Je mi 19let, mám dokončené středoškolské vzdělání a v současné době studuji na vysoké škole.
Dobry den
dárovani vaječek dop po 1x porodu .
s pozdravem
Dr Samer Assad,
návštěvník
Počet příspěvků: 10
dobrý den chtěla bych se zeptat,kolikrát se můžou darovat vajíčka u bezdětné dárkyně?a do jakého věku?
návštěvník
Dobrý den, mám zájem darovat vajíčko. Je mi 28 let a mám 8-letou dceru.. Jsem z Ov. Bohužel nemám maturitu, ale jen vyučný list. Na kterou kliniku se mohu obrátit?
Dobry den
Dárovat vaječka můžete , ale musite postupit gynekologicky vyšetřeni a Genetické .
to záléži odkud jste
s pozdravem.
Dr Samer Assad.
návštěvník
Dobrý den, já jsem z Ostravy
Dobrý den,
podmínky jsou věk 18 - 32 let a střední vzdělání.Pokud toto splňujete, můžete nás navštívit a my Vám vysvetlíme další postup.
MUDr.Pavel Čermák, Ph.D.
Gyncentrum Ostrava
www.gyncentrum.com
návštěvník
Dobrý den, já jsem z Ostravy
návštěvník
Dobrý den
Chtěla bych darovat vajíčka a pomoci tím jiné ženě(29let,3 zdravé děti).Ale zajímalo by mě kolikrát se musí dojíždět na testy a konzultace a jak dlouho rtvá celý proces od první konzultace po ukončení odebrání vajíček.A čas dostavení na konzultace a testy určuje lékař nebo se dá nějak domluvit.
Děkuji za odpověď. J.D. Jeseník
Dobry den
Vše lze udělát na jednou konzultace to záléži na domluveni s centrem vám čeká" Genekologicky a geneticky vyšetřeni , maxmimalně na dva krát .
s pozdravem .
Dr Samer Assad.
návštěvník
Počet příspěvků: 5
Jak často lze darovat v Gennetu Praha ?Děkuji.
Dobry den
Gennet nevím , ale pronatal praha dle zdravotni stav ..
s pozdravem
Dr Samer Assad.
návštěvník
Dobrý den,
byla jsem v Listopadu 2011 na odběru vajíček na Klinice Gennet, tělo mi vytvořilo 15 folikulu,ale dozrátých vajíček bylo pouze 1. celkový průběh byl v pořádku, žádný komplikace nebyly. Chtěla jsem se zeptat,zda bych mohla jít cca únor-březen opět darovat ,ale na jinou kliniku. Moc děkuji za odpověď.
Monika
návštěvník
Dobrý den
Chtěla bych darovat vajíčka,mám už tři děti(10,7 a 4 roky).Je mi 30 roků.Jak se mám objednat na tento zákrok ale chtěla bych to nejblíže k nám to je asi Olomouc protže jsem z Jeseníku.Děkuji
Vážená paní,
velmi nás těší Váš zájem darovat vaječnou buňku.
Věkový limit je 35 let. Počáteční vyšetření vyžaduje 2-3x odebrat krev, Vlastní stimulace trvá asi 10 dní, léky aplikujete speciálním pérem podkožně. Odběr vaječných buněk se děje v celkové anestézii přes poševní stěnu. Za ztrátu času a bolestné Vám přísluší odměna v řádu několika tisícikorun.
Nejvhodnější je, přijet ke konzultaci (ev i s několika stejně hodnými kamarádkami), při které Vám vysvětlíme podrobně celý postup, zodpovíme Vaše dotazy a event. ihned provedeme většinu nezbytných vyšetření.
Více informací můžete najít na našich stránkách www.fertimed.cz
Objednat ke konzultaci se můžete telefonicky 585224128
Těším se na setkání s Vámi.
Doc. MUDr. Aleš Sobek CSc.
Boleslavova 2
772 00 Olomouc
www.fertimed.cz
návštěvník
Dobrý den,
byla jsem v Listopadu 2011 na odběru vajíček na Klinice Gennet, tělo mi vytvořilo 15 folikulu,ale dozrátých vajíček bylo pouze 1. celkový průběh byl v pořádku, žádný komplikace nebyly. Chtěla jsem se zeptat,zda bych mohla jít cca únor-březen opět darovat ,ale na jinou kliniku. Moc děkuji za odpověď.
návštěvník
Dobry den chci se zeptat kdyz chci darovat vajicka ,tak musism mit maturitu?
Dobry den
nemusite .ale když ji mate je lebši ale dop po 1x porodu .
S pozdravem
Dr Samer Assad.
Dobrý den.
Na našem pracovišti maturitu nevyžadujeme. Máte-li zájem o podrobnější informace, napište na info@gest.cz
MUDr. Jan Šulc
návštěvník
Dobry den uz jsem mluvila s vasi klinikou a jsme k vam pozvany s kamaradkou 9prosince,a chtela bych se zepat zda by neslo udelat to tak ze by jsme prijeli driv az dostanem menstruaci ..Neco uz o tom vime, vime ze ruzna vysetreni se delani pri menstruaci a tak se chci zepat zda by to neslo spojit sezeni ze by jste nam rekli co a jak ,a rovnou udelali vysetreni jestli je to tedy mozne .dekuji . tel 728628107 e-mail Dakota-st@seznam.cz
Dobry den
mate kontakt na pronatal nord - nebo pronatal praha ...
v připadě vyšetřeni Gynekologicky vyšetřeni a Geneticky vyšetřeni možná lze se dělat na jednou hlavně odkud jste . a váš stav .
bližši info 417514721 každy den kromě středy.
DR samer asad.
návštěvník
Dobrý den ,
od kamarádky jsem se dozvěděla že darovala vajíčka a tak jsem si našla na internetu stránky s darcovstvím které bych také ráda podstoupila . Jsem mladá maminka mám 3 malé kluky , ale nevím jestli by bylo dárcovství u mě možné nejstaršímu synovy zjistily před rokem Aspergerův syndrom s hyperaktivitou. Tak že moje otázky zní : 1. můžu darovat vajíčka
2. platí se za tento zákrok nějaké peníze nebo proplácí tento zákrok pojišťovna
návštěvník
dobry den je mi let mam4leteho synka a rada bych darovala vajicka jsem z prahy mam ukoncenou stredni skolu pokud ma nekdo zajem muj tel je 722108608 s pozdravem monika
návštěvník
dobrý den,chtěla jsem se zeptat zda se dá darovat už oplodněné vajíčko předem děkuji za odpověd eloin1@seznam.cz
návštěvník
Dobrý den, mám zájem darovat vajíčka, je mi 22 let a mám 2 roky starou dceru.Jsem ze Šternberka a pracuji ve FN Olomouc. E-Palu@seznam.cz
návštěvník
Dobrý den, chtěla bych darovat vajíčka, je mi 22 a mám 2 roky starou dceru, jsem ze Šternberka a pracuji ve FN Olomouc.E-Palu@seznam.cz
dobry den
podminky splnite , ale gyn A GENETICKY VYŠETŘENI MUSITE POSTOPIT
MŮŽU VÁM DOPOUČIT PRONATAL PRAHA
S POZDRAVEM
Dr Samer Assad
návštěvník
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat jestli mohu darovat vajíčka, když jsem měla jedno přerušení těhotenství, z důvodu zjištění turnerova syndromu. Nyní mám zdravou holčičku bez jakéhokoliv postižení. Jsem 22 letá nekuřačka, zdravá a bez genetických vad v rodině. Děkuji
Dobrý den.
Odpovědět musí genetické vyšetření.
MUDr. Jan Šulc
návštěvník
Přemýšlela jsem, že bych darovala vajíčka, ale na stránkách jsem četla, že jedna z podmínek je být už biologickou matkou. Je to pravda? Já ještě těhotná nebyla. Děkuji za odpověď.
Dobrý den.
Na našem pracovišti podmínka dítěte neplatí. Máte-li zájem o podrobnější informace, napište na info@gest.cz
MUDr. Jan Šulc
návštěvník
dobry den je mi 31let mam pet deti(z toho jednou dvojčata)Lecila jsem se se štitnou zlazou v roce 2008 jsem byla na radiojodu.Muzu darovat vajicka?Ještě tedy nemam maturitu jen vyucny list.dekuji za odpoved
návštěvník
Dobrý den,
chtěla bych se stát dárkyní vajíček. Je mi 21 let. Děti nemám. Poradíte mi, kde mohu darovat vajíčka v Praze? Děkuji za odpověď
Dobrý den.
Budeme rádi, zvolíte-li naše pracoviště. Máte-li zájem, rád Vám pošlu podrobnější informace. Napište v tom případě na info@gest.cz
MUDr. Jan Šulc