Darování vajíček při užívání Letroxu

(Diskuze k tématu Dárcovství vajíček)

Darování vajíček při užívání Letroxu

Dobrý den. Již jsem jednou vajíčka darovala a nebyl problém. Ted užívám 50 Letrox na štítnou žlázu - je to problém pro dárcovství? Pokud není, nabízím se pro posunutí v pořadníku, jsem z Brna.

13.1.2009 19:44

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Darování vajíček při užívání Letroxu / 13.1.2009 19:44

Dobrý den. Pokud je touto medikací funkce štítné žlázy normalizována, není darování vajíček problémem.
MUDr. Jan Šulc

15.1.2009 12:34

Kvalitní  (1)    Nekvalitní  (0)
Odpověd na Darování vajíček při užívání Letroxu / 13.1.2009 19:44

Dobrý den Nilo,

jsem jedna z těch, která čeká na vhodnou dárkyni oocytů, která by mne posunula v pořadníku čekatelek. Jsem vedená v CaR FN Olomouc a tudíž se chci zeptat, zda je pro Vás přijatelné darovat oocyty v Olomouci.

Děkuji za odpověď, Markiivo
marki158@seznam.cz

24.7.2009 18:52

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)
Dárcovství při nemoci štítné žlázy a varixech

Pěkný den přeji.
Má otázka je do budoucna,protože právě nyní čekám druhé miminko.
Chtěla bych po porodu také darovat vajíčka.Já to štěstí mám a můžu mít děti,tak proč nepomoct jiným párům.
Jde o to,že mám z prvního těhotenství špatnou štítnou žlázu.Zvýšenou funkci.Beru léky a štítná žláza je opět plně funkční.Dále mám křečové žíly.Jsou tyto problémy důvodem,proč bych nebyla vhodnou dárkyní?
A pokud bych byla vhodná pro dárcovství,kdy je možné darovat vajíčka od porodu?Děkuji za odpověď.
S pozdravem Iva Pecinová

9.12.2010 12:58

RE: Darování vajíček při užívání Letroxu

Chystám se, po důkladné úvaze, darovat oocyty potřetí. Před měsícem jsem začala brát letrox 50, který mi praktická lékařka předepsala na zánět štítné žlázy na základě krevních testů. Vyšetření u endokrinologa jsem však neabsolvovala. Źánět by prý měl postupně vymizet. Může být uvžívání letroxu v mém případě překážkou pro dárcovství? Děkuji.

26.10.2011 20:57

RE: Darování vajíček při užívání Letroxu

Dobry den

Letrox , bynemělo mit žadny vliv , na odběr spiš zlebši kvalitou oocytů.
s pozdravem .
Dr Samer Assad

27.10.2011 10:51

RE: Letrox - dárkyně

Dobrý den,
užití Letroxu není překážkou prom darovaní vajíček.
S pozdravem MUDr. Lenka Hromadová

27.10.2011 10:56