Dobrý den. Již jsem jednou vajíčka darovala a nebyl problém. Ted užívám 50 Letrox na štítnou žlázu - je to problém pro dárcovství? Pokud není, nabízím se pro posunutí v pořadníku, jsem z Brna.
Darování vajíček při užívání Letroxu
(Diskuze k tématu Dárcovství vajíček)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
Dobrý den. Pokud je touto medikací funkce štítné žlázy normalizována, není darování vajíček problémem.
MUDr. Jan Šulc
návštěvník
Počet příspěvků: 6
Dobrý den Nilo,
jsem jedna z těch, která čeká na vhodnou dárkyni oocytů, která by mne posunula v pořadníku čekatelek. Jsem vedená v CaR FN Olomouc a tudíž se chci zeptat, zda je pro Vás přijatelné darovat oocyty v Olomouci.
Děkuji za odpověď, Markiivo
marki158@seznam.cz
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Pěkný den přeji.
Má otázka je do budoucna,protože právě nyní čekám druhé miminko.
Chtěla bych po porodu také darovat vajíčka.Já to štěstí mám a můžu mít děti,tak proč nepomoct jiným párům.
Jde o to,že mám z prvního těhotenství špatnou štítnou žlázu.Zvýšenou funkci.Beru léky a štítná žláza je opět plně funkční.Dále mám křečové žíly.Jsou tyto problémy důvodem,proč bych nebyla vhodnou dárkyní?
A pokud bych byla vhodná pro dárcovství,kdy je možné darovat vajíčka od porodu?Děkuji za odpověď.
S pozdravem Iva Pecinová
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Chystám se, po důkladné úvaze, darovat oocyty potřetí. Před měsícem jsem začala brát letrox 50, který mi praktická lékařka předepsala na zánět štítné žlázy na základě krevních testů. Vyšetření u endokrinologa jsem však neabsolvovala. Źánět by prý měl postupně vymizet. Může být uvžívání letroxu v mém případě překážkou pro dárcovství? Děkuji.
Dobry den
Letrox , bynemělo mit žadny vliv , na odběr spiš zlebši kvalitou oocytů.
s pozdravem .
Dr Samer Assad
| Premium member |
Počet příspěvků: 408
Dobrý den,
užití Letroxu není překážkou prom darovaní vajíček.
S pozdravem MUDr. Lenka Hromadová