Můžu darovat?

(Diskuze k tématu Dárcovství vajíček)

Můžu darovat?

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli mužu darovat vajíčka když mi je 19let. A jestli se muže během darcovství brat antikoncepce nebo po jaké době se muže darovat když jí vysadim? A ještě když mi muj gynekolog řekl že mám moc aktivní vaječníky.?

Děkuji předem za odpověd.

25.10.2010 13:44

Probíhá odesílání formuláře

RE: Můžu darovat?

Dobrý den, chtěla bych darovat vajíčko, je mi 19 let, mám ukončené středoškolské vzdělání a jsem přijata na vysokou školu v Olomouci. Také bych se chtěla zeptat jak často mohu vajíčko darovat?

5.9.2011 12:12

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)
RE: Můžu darovat?

Dobrý den,

podmínky dárcovství splňujete / věl 18 - 32 let a maturity/.Je doporučeno vajíčka darovat maximálně 3 x , každý odběr s odstupem tří měsíců.

MUDr.Pavel Čermák, Ph.D.
Gyncentrum Ostrava
www.gyncentrum. com

6.9.2011 07:07

Darovani vajiček kde?

Dobry den,je mi 27 let mam 2 deti (5 a 2) a chtela bych darovat vajicka.Ted v prosinci to bude rok,co jsem prestala kojit dcerku,slysela jsem,ze kdyz chci darovat vajicka,nesmim aspon pul roku kojit kvuli hormonum.
Jsem z Karlovych Varu,daji se tady darovat vajicka??Kam se mam obratit.A chtela bych se zeptat,zda je to nejak financne ohodnoceno a zda to ma nejaka zdravotni rizika.Dekuji za odpoved.

5.9.2011 12:46

RE: Darovani vajiček kde?

Dobrý den.
Pokud by Vám nevadilo přijet do Prahy, velmi rádi Vás zařadíme mezi dárkyně. Máte-li zájem o podrobnější informace, o tom, jak to na našem pracovišti probíhá, napište na info@gest.cz
MUDr. Jan Šulc

5.9.2011 13:38