Ne-darování v Praze

(Diskuze k tématu Dárcovství vajíček)

Ne-darování v Praze

Vzkaz pro případné dárkyně - rozmyslete si to. Já jsem jela celkem 8x do Prahy (bydlím v Chomutově), platila jsem nejen benzín, ale i parkovné (u ÚPMD - 80,- Kč za hodinu), malý dárek pro zdr. sestru, která mi stimulaci píchala (nesmíte píchat sami), platila jsem 30,-Kč poplatek (několikrát) a dokonce jsem platila lék utrogestan (doplatek cca 400,- za 5 balení), který mi paní doktorka napsala omylem (lék je pro příjemkyni vajíček) a v lékárně ho odmítli vzít zpět (měla jsem účtenku). Další věc - klinika slibuje 10-15 tis, ale hned při první návštěvě mi bylo sděleno, že dávají 10 tis., tudíž s vyšší odměnou nepočítejte. Celé mě to stálo cca 3500,- až 4000,-Kč, píchala jsem si poctivě ve stejnou dobu, nic jsem nezanedbala a poté mi bylo sděleno, že mé tělo málo reaguje na léčbu a nashledanou. Než jsem dárcovství zkusila, přečetla jsem o tom kde co a nikde jsem se nedočetla, že by to mohlo i takhle dopadnout, proto chci případné dárkyně upozornit, že i tahle situace může nastat a pak zbytečně proinvestujete svůj čas a své finance, a náhrady se rozhodně nedočkáte! Neméně smutný je fakt, že jsem měla v úmyslu darovat pro paní, která je teď nesmírně zklamaná a i jí to stálo zbytečný čas, který nemá (přibližně 1/4 roku, než jsem začala stimulovat). Přestože jsem tuhle situaci nezavinila, cítím zodpovědnost za smutek paní, která doufala, že když jsem prošla všemi testy, ona dostane své vajíčko dříve a konečně bude mít vytouženého potomka. Takže milé případné dárkyně, opravdu si dobře rozmyslete, do čeho jdete! Můžete splakat nad výdělkem. Jako já.

3.9.2010 10:34

Probíhá odesílání formuláře

RE: Ne-darování v Praze

ja mam nastesti super zkusenosti z darcostvim vajicek,bydlim v praze a minuly rok jsem dojizdela do instutu v plzni a dostala jsem 18500kc a personal byl velice prijemny a inkce jsem si pichala sama

3.9.2010 11:34

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)
RE: Ne-darování v Praze

Ja jsem darovala před měsícem na klinice v Brně, injekce jsem si píchala sama, nikdo mi neříkal,že potřebuji sestru, pokud to dárkyni nevadí, muže si je píchat sama,jsou to cca 1cm tenoučké jehly. Je pravda že jsem platila naftu cca 3000,-, ale jinak vše jsem měla placeno (léky,vyšetření,...) celá procedura trvala cca 3 týdny a do Brna jsem musela jet celkem 5x. A odměna byla 15000,-. Takže z mé strany darování doporučuji těm, co o tom přemýšlejí.....

17.9.2010 16:52

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)