Dobrý večer, jsem 31 letá maminka dvou zdravých holčiček, nemám žádné zdravotní potíže a ráda bych pomohla darováním vajíček jiné mamince. Je pravda, že když nemám maturitu,(jsem jen vyučená) tak vajíčka darovat nemohu???
Dárcovství vajíček bez maturity?
(Diskuze k tématu Darování vajíček)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
| Basic member |
Počet příspěvků: 88
Vážená paní,
děkuji za e-mail.
Dárkyní může být žena maldší než 35 let, která má normální genetické vyšetření a negativní testy na sexuálně přenosné choroby. Požadavek na maturitu nikde v zákoně zmíněn není.
S pozdravem
Doc.MUDr.T.Mardešić CSc., vedoucí lékař Sanatoria Pronatal (www.pronatal.cz)
Dobrý den.
Záleží na tom, jak má které pracoviště nastavená kriteria pro dárkyně. V našem centru maturitu bezpodmínečně nevyžadujeme.
MUDr. Jan Šulc, GEST, Praha
návštěvník
Počet příspěvků: 3
Dobrý den,
moc děkuji za odpověď. Chtěla bych se ještě zeptat, jak nebo kam se mám přihlásit nebo zaregistrovat jako dárkyně k vyšetřením která jsou nutná? Jsem z Kutné Hory, takže nejblíže bude asi Praha. Děkuji a přeji krásný den. Jana Pavlíková
návštěvník
Počet příspěvků: 3
Dobrý den,
jsem bohužel čekatelka na tak statečné jako jste vy!!
Pokud se rozhodnete darovat vajíčka, mě tím pomůžete v boji s časem a jít na řadu o něco dříve než po dvou letech čekání a vůbec možnost mít své vytoužené miminko.
Jestli se tak opravdu rozhodnete, darování je naprosto anonymní pro příjemce, proto Vás poprosím o zavolání do nemocnice Apolinář v Praze na tel. 224967418 a přihlásit se jako dárkyně od pacientky 5014. Předem děkuji a přeji mnoho štěstí v životě. K.K. Praha
Dobrý den. Všechna vyšetření zařídíme v našem centru v Praze 5. Máte-li zájem o zcela konkrétní podrobné informace, pošlete prosím dotaz na mail info@gest.cz.
MUDr. Jan Šulc
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobrý den,chci se prosím zeptat před měsícem jsem byla na testech pro darování vajíček,jak dlouho budu čekat na výsledky a kdy dojde k zákroku myslím po testech
návštěvník
Dobrý den, je mi 23let a zatím jsem bezďetná, ale ráda bych se více informovala o dárcovství vajíček a tak někomu pomohla, ale mám málo informací třeba by mě zajímalo jestly jako potencionální dárkyně musím vynaložit do toho nějaké finanční prostředky,protože ty boužel nemám.Prosím tedy o podrobne informace jakožto vážné zájemkyni. Děkuji a hezký den.
Dobrý den.
Darování vajíček pro Vás nepředstavuje žádnou finanční zátěž. Naopak dárkyni přísluší náhrada výdajů a ušlého zisku.
Máte-li zájem o podrobné informace, napište prosím na info@gest.cz
MUDr. Jan Šulc
návštěvník
Dobrý den, chtěla sem se zeptat,kde najdu kliniku v Plzni a jak dlouho po testech se uskuteční samotný odběr.Děkuji jarka
Dobrý den.
Kontakt na pracoviště v Plzni neznám. Jistě jej najdete na internetu. Nicméně mohu nabídnout naše pracoviště - řada našich dárkyň je z Plzně a okolí. Díky opravdu dobrému dopravnímu spojení to obvykle nečiní problém. Máte-li zájem o podrobnější informace, napište na info@gest.cz.
MUDr. Jan Šulc
| Premium member |
Počet příspěvků: 408
Dobrý den,
děkuji za Váš e-mail. V zákoně povinost mít maturitu u dárkyně oocytů zmíněna není, ale v našem sanatoriu ji vyžadujeme.
S pozdravem
M.Fischer,Repromeda,brno
návštěvník
Dobrý den. Teď mi bude 18 let a mám kolem sebe hodně známých, kteří nemohou mít děti a proto bych chtěla pomoct a darovat své vajíčka. A chtěla bych si také přispět i na studium.
Mohli by jste mi dát nějaké rady a poradit jak mám pokračovat ?
Předem moc děkuji :)
Dobrý den,
věkově splňujete, ještě středoškolské vzdělání.Pokud i toto máte,můžete nás kontaktovat a my Vám vše osobně vysvětlíme.
MUDr.Pavel Čermák, Ph.D.
www.gyncentrum.com
| Basic member |
Počet příspěvků: 18
Dobrý den, bohužel je pravdou, že jednou z podmínek pro darování vajíček je ukončené minimálně středoškolské vzdělání.